21.03.2014 | 15 Kommentit

Ne tyypit.

Tiedättekö ne tyypit?

Ne tyypit, jotka veti sun pulpetin luokan toiselta puolelta niiden pulpettien viereen, ettet joutuis istumaan yksin, kun tulit ykkösluokan puoli välissä uuteen kouluun ja uudelle luokalle. Ne tyypit, joiden kanssa leikit välitunnilla ja teit kaikki ryhmätyöt yhdessä. Ne tyypit joiden kanssa leikit koulun jälkeen pihalla kirkonrottaa, noitaa, kymmenen tikkua laudalla ja kattomunaa. Ne joiden kanssa pukeuduit Nylon Beatin Jonnaks ja Eriniks, ja esitit koulun discossa niiden kanssa tanssin ”kuumalle hiekalle” -biisin tahdissa. Ne joiden kanssa nukuit aina partioleirillä makuupusseissa puolijoukkueteltassa vierivieressä. Ne tyypit, joiden kanssa aloitit harrastamaan näytelmäkerhoa. Ne tyypit joiden kanssa istuit musiikkiopiston teoriatunneilla kirjoittelemassa toisille hauskoja viestejä vihkoihin ja paiseilit  yhdessä esiintymistä matineoissa. Ne tyypit, jonka kanssa menit koulun loman aikana taikurikerhoon. Ne tyypit, joiden kanssa pelasit viikonloppuisin sählyä niin tosissaan, että tuli riitoja siitä kuka oikeesti voitti ja hävisi. Ne tyypit, joiden kanssa rakensit leikkimökin hyllylle barbeille oman talon. Ne tyypit, joiden nuket otit hoitoon, kun ne lähti lomareissulle perheen kanssa. Ne tyypit, joiden kanssa lauloit ja esitit Spice Girlssejä. Ne, joiden kanssa olit niin paljon vuoroin yökylässä, että vanhemmat joutuivat sanomaan, että välillä pitää olla kotonakin. Ne tyypit joiden kanssa voitit ala-asteen suunnistuskisoista kultamitallin, vaikka kellään ei oikeesti ollu mitään hajua suunnistuksesta, ja yllätyitte itsekin. Ne tyypit, joiden kanssa juoksit yhdessä ala-asteen maastojuoksukisoissa pururadalla ja tsemppasitte toisianne. Ne tyypit joiden kanssa kiipesitte talvella lumikasan päälle laulamaan noloja lauloja isoista sisaruksistanne, jotka olivat ylemmällä luokalla.

Venla 5v.

Ne tyypit, joiden murrosikää saitte seurata sivusta. Ne tyypit, joiden kanssa saatoitte olla pari päivää puhumatta toisillenne hupsun riidan takia. Ne tyypit, joiden kanssa kuvasitte kotivideokameralla omia lastenohjelmia, musiikkivideoita ja elokuvia.  Ne tyypit joiden kanssa nukuit samassa huoneessa leirikoulussa. Ne tyypit, joiden kanssa keksit tehdä kesäisen pyöräretken Inkoosta Kirkkonummelle ja takaisin. Ne joiden kanssa saatoit valvoa koko kesäisen yön juttelemassa laiturin päällä. Ne tyypit, joiden kanssa aloitit yhdessä Show duo- ja disco soolo -tanssin. Ne tyypit, joiden kanssa istuit aina koulun ruokalassa. Ne tyypit, joille voi aina soittaa oli keskiyö tai päivä. Ne tyypit, joiden kanssa vietit tyttöjen iltoja säännöllisesti joka vuosi. Ne tyypit joiden kanssa menitte eri lukioihin, mutta silti järjestitte yhteistä aikaa muiden kiireiden lomassa toisillenne.

Ne tyypit joihin tutustuit lukiossa. Ne tyypit, joiden kanssa halusit mennä lukion hypärillä kotipizzaan, kun muut menivät ostamaan kaupasta eväitä. Ne tyypit, jotka vahingossa tarttui sua kiinni haaruvälistä, kun istuitte opk:n tiloissa sohvalla ja ystävyytenne alkoi siitä mokasta syntyneestä nauruhepulista. Ne tyypit, joiden kanssa olit lukiossa samassa ryhmässä, mutta et juuri ollenkaan samoilla kursseilla, ja silti näitte aina koulun ulkopuolella. Ne tyypit, joiden kanssa teit yhdessä teatteritaiteen lukiodiplomin.

Ne tyypit, joiden kanssa menit ekaa kertaa baariin. Ne tyypit, joiden kanssa olet jakanut niin ilot kuin surut. Ne, jotka tukevat sinua, vaikka tulisi mitä tahansa eteen. Ne joiden jälleennäkeminen saa ilon kyyneleet nousemaan silmiin. Ne joiden näkeminen saa teidät nauramaan, vaikka olette 100 metrin päässä toisistanne, etkä itsekään tiedä miksi naurat. Ne joita ikävöit, kun ne päättävät lähteä ulkomaille aupairiksi tai opiskelemaan tai töihin. Ne jotka tuntevat vanhempasikin hyvin ja suuren osan sukulaisistasi.

Ne, jotka tietävät, ettet tarkoita pahaa, vaikka olet maailman surkein vastaamaan puhelimeen. Ne, jotka pysyvät ja ovat läsnä, vaikka vuodet vierivät. Ne joiden kanssa hipsutatte toisianne. Ne jotka ymmärtävät mitä ajattelet pelkästä katseesta. Ne joiden kanssa voit kinastella niin kotoisasti, että kuulostatte vanhalta avioparilta. Ne jotka tulivat pitämään seuraa ja yöpyivät patjalla ekan yön, kun et uskaltanut nukkua yksin ensimmäisen oman kämppäsi lattialla 17- vuotiaana. Ne joiden tapoja ja piirteitä olet katsonut niin pitkään, että välillä hermostutte toisillenne, koska tiedätte voivanne tehdä niin, kun välitätte toisistanne. Ne jotka piristävät surullistakin päivää. Ne joiden kanssa itkette yhdessä, kun jommankumman lemmikki on kuollut. Ne joiden kanssa vatsalihakset tulevat kipeiksi nauramisesta. Ne tyypit, jotka ovat huolissaan sinusta ja joista sinä olet huolissasi.

Ne tyypit joiden kanssa olet ollut yhdessä interreilaamassa. Ne joiden kanssa olet ollut yhdessä reppureissaamassa. Ne joiden kanssa nauratte, kun joku esittää teille kysymyksen ja te molemmat olette yhtä pöhköjä, ettekä todellakaan tiedä oikeaa vastausta. Ne joihin tutustuttuanne huomaatte heti löytävänne paljon yhteistä. Ne joiden kanssa tiedätte, että tulette olemaan ystäviä aina, vaikka elämäntilanteenne muuttuvat. Ne tyypit joiden kanssa olet kokenut niin paljon hupaisia asioita, että niistä voisi kirjoittaa kirjan tai montakin. Ne tyypit ja teidän kaikki yhteiset kokemukset, joita ette halua kirjoittaa tähän, koska pitää olla omia inside-juttuja. Ne tyypit, joihin olet tutustunut töissä ja olette viettäneet ikimuistoisia hetkiä ja iltoja yhdessä.  Ne tyypit, joita ilman tää elämä ei olisi mitään. Ne tyypit, joita on vuosien saatossa tullut lisää.

Arvaatteko ketä ne tyypit on?

Ne tyypit on mun ystäviä.

Olen teistä kaikista kiitollinen. Eikä sitä voi koskaan sanoa liikaa, kuinka tärkeitä te olette.

Muistakaa ystäviänne. Jokainen päivä on ystävänpäivä. Olkaa ystäviä toisillenne ja arvostakaa läheisiänne. Meillä on tää yksi elämä, tehdään siitä ikimuistoinen. Ystävät ovat rikkaus, jota ei  voi rahalla ostaa.

Tytti ja Serveh<3

Vietettiin viime sunnuntaina Casa Maressa ”Kattomunajengi” lapsuudenystävieni Servehin ja Karkin synttäreitä.

Minä ja Karkki <3

Mahtavaa viikonloppua kaikille ja rakkautta!

<3:Venla

15 Kommentit

 1. H

  En tiedä. Minulla ei ole ollut tuollaisia.

  On ne tyypit, jotka kiusasivat. Ne tyypit, jotka leikkivät kanssani kun kukaan ei nähnyt mutta jotka koulun pihalla hylkäsivät ’coolimpien’ kavereiden takia. Ne muut joilla oli ystäviä ja harrastuksia.

  • Venla Savikuja

   Voi ei. Todella ikävä kuulla. :`( Kiusaajat ovat heikkoja ihmisiä. Kaikkien pitäisi taistella koulukiusausta vastaan!!! Toivon koko sydämestäni, että tilanteesi on nykyään muuttunut ja olet löytänyt tosi ystäviä.

   • xod

    Sama 🙁 Antaisin mitä tahansa jos mullakin olisi edes jotain noista, kunnon ystäviä jotka välittää… Ei oo ikinä ollut eikä kyllä oo nytkään 🙁 Ehkä sen takia kärsinkin masennuksesta ja paniikkihäiriöstä. Onneksi osaat olla kiitollinen 🙂 Mäkin olisin…

 2. Anza

  Asiaa! ihana postaus. Oletko koskaan Venla sairastanut mykoplasmaa tai tiedätkö jonkun joka on sen uhriksi joutunut. Urheilijoita kun tuntuu kovasti riivaavaan. Itse täällä täysi treeni lepo toista kuukautta menossa koska ei mitään asiaa liikkelle. Antibiotit ei meinaa purra. Tästä aiheesta ja sen seurauksista olisi mahtava lukea lisää, ja toisten kokemuksia sairastelusta.

 3. H

  En tiedä. Minulla ei ole ollut tuollaisia.

  On ne tyypit, jotka kiusasivat. Ne tyypit, jotka leikkivät kanssani kun kukaan ei nähnyt mutta jotka koulun pihalla hylkäsivät ’coolimpien’ kavereiden takia. Ne muut joilla oli ystäviä ja harrastuksia.

 4. Emma

  Upea postaus. Niin ihana, että vetää sanattomaksi. Mä rakastan mua ystäviä tosi paljon ja yritän kertoo sen niille usein!!

Lähetä kommentti