17.09.2014 | 24 Kommentit

new balance is the new musthave

 Oon jo pitkään miettinyt hankkivani New Balancet, valitettavasti tänne rakkaaseen kotimaahan kaikki virtaukset vaan saapuvat hiukkasen viiveellä. New Balancet ovat olleet Tanskassa hitti jo monta vuotta, Ruotsinkin ne jo saavuttivat, nyt viimeistään…Olisiko kohta jo Suomen vuoro? …Salee ehkä puolen vuoden, tai jopa vasta parin vuoden päästä.

Kyllähän näitä New Balance-tennareita siis Suomesta löytää, itsekin ostin omani ihan Stadiumista ja näin makeita nb-tossuja myös Intersportissa. Sen sijaan Suomen katukuvassa näitä tennareita näkee toistaiseksi yllättävän vähän.

Sehän ei minua haittaa. Mä hankin ne jo nyt. Enkä pode ostomorkkista, vaikka muut ei niistä vielä diggaiskaan. Hyvät jalassa ja värivaihtoehdotkin on kivoja. Just näin eilen koirapuistossa tyylikkään näköisen ruotsalaisen pariskunnan, joilla molemmilla oli New Balancet jalassa. Hyvä Ruotsi, ollaan samiksia!

Hajuvesi skaba on nyt päättynyt, ja siihen osallistui reilusti yli 200 ihmistä! Kiitokset kaikille osallistuneille, luin kyyneleet silmissä teidän ihania syysmuistojanne.  Kilpailun voitti nimimerkki Laura, tällä syysmuistoillaan:

”Paras syysmuisto, joka liittyy juuri tämän vuoden syksyyn on se, kun paras ystäväni, joka on pitkään taistellut
vaikeaa sairautta vastaan, sai terveen paperit! En ikinä unohda sitä päivää! Häntä voisi kutsua ”hajuvesifriikiksi”, ja varmasti jompi kumpi tuoksuista olisi hänen mieleen.”

Tämä oli meille jokaiselle hyvä muistutus siitä, kuinka kaunista epäitsekkyys on. Hienoa, että Laura haluaa antaa hajuveden ystävälleen.  Myöskään terveyden arvostamista, ei voi koskaan korostaa liikaa. Toivon Laura, että ystäväsi ilahtuu uudesta tuoksu-lahjasta ja toivotan teille molemmille oikein mahtavaa syksyä!

<3:Venla

24 Kommentit

 1. Milja

  Mistä ostit nuo new balancet? 🙂 itse oon myös himoinnut noita kauan, mutta en oikein tiedä mistä niitä lähtis tilaamaan.. 🙂

  • Venla Savikuja

   Ihan Stadiumista kannattaa tilata! Tossa blogini sivupalkissa pitäs olla banneri, josta pääset Stadiumin sivulle tilailemaan. 🙂

  • Venla Savikuja

   Seidi tilaat vaikka Stadiumista kotiin, ostin omanikin ihan Suomesta siis. Tarkoitin vaan, että nämä ”muotibuumivirtaukset” tulee Suomeen viiveellä, tennareita kyllä onneksi löytää jo. 😉

 2. Avia

  Hei! Oletko käynyt Vuosaaren uimahallin kuntosallilla? Olen juuri muuttamassa Vuosaareen ja uusi kuntosali olisi etsinnässä sieltä idästä päin 🙂 Osaatko suositella jotain naiselle sopivaa salia?

  • Venla Savikuja

   Riippuu varmasti mitä salilta hakee. Itselleni riittää, kun on paljon vapaita painoja, perusjutut, eikä tarvi olla kummempia uusimpia laitteita. Itä-Helsingistä löytyy kyllä varmasti paljon hyviä saleja, niin ketjuja, kuin pienempiäkin, molemmissa on varmasti hyviä ja huonoja puolia, riippuu täysin mitä hakee. Kannattaa käydä tutustumassa. Toivottavasti löydät mieleisen treenimestan. 🙂

 3. Tintsu

  Määkin ostin keväällä New Balancen juoksukengät ja ne on niin hyvät jalassa! Oltiin yhdessä miehen kanssa ostamassa mulle juoksukenkiä, kun miekkonen bongasi ne hyllystä ja totesi, että ”kuka voi käyttää noin törkeen väirisiä kenkiä?!”. Rakastuin heti sähkönsinisen, neonpinkin ja neonvihreän yhdistelmään, ja kun mukana oli vielä vähän glitteriä, niin aijai! 8D Siinä vaiheessa mies ei voinut kun hiljaa kiroilla mielessään kun oli ääneen niistä kengistä maininnut haha 😀 Ja on tullut käytettyä noita popoja kyllä muuallakin kuin pururadalla 😉

 4. Mari

  Mun isä on meuhkannu New Balancesta jo jonkun vuoden enkä oo vieläkään saanu toteltua ja ostettua niitä. Ehkä ensi kerralla! Tänä kesänä tuli vielä ostettua Niket..

  • Venla Savikuja

   Aiotko hankkia ihan juoksuun kengät vai tällaset tennarit? On kyllä kivat! Hahah niinpä ehkä ens kerralla kokeilet:D

 5. Henzu

  Oiii ku kivat nuo kengät! Onko nää New Balancen ”vapaa-ajan” kenkiä vaiko juoksu? 🙂 Itselläni on ollut kahdet Balancet ja tykkäsin niistä värienkin takia, mutta hajosivat ihmeellisesti pikkuvarpaan kohdalta. 🙁 Meni kahdet iha 2 kk sisällä ja samasta kohtaa.. 😮 Muute oli kyl iha huiput!

  • Venla Savikuja

   Joo nää on nimenomaan vapaa-ajan tennarit 🙂 Oho, no täytyy toivoa, ettei nää hajoa! Vaikuttaa kyllä kestäviltä, mutta senhän näkee vasta käytössä. 🙂

   • Henzu

    Palaten tähän pelottelu asiaan.. Asia selvisi, kun kolmannet juoksekenkäni tämän vuoden sisällä hajosi, että vika ilmeisesti onkin jalassani, vielä kun selviäis mikä vika.. Epäilivät urheiluliikkeessa väärää juoksuaskelta, mutta en tiedä siitä sitten.

    Siispä eipä luultavasti ole ollut merkistä kiinni, itse tykkäsin New Balancesta todella paljon ! 🙂

 6. meiki

  Nuita oli viime vuonna Kiinassa joka toisella vastaantulijalla, ite en kyllä syttyny! Back to 90’s paksupohjaset sämpyläkengät 😀

  • Venla Savikuja

   Hahaa, niin ei oo varmasti nääkään kaikkien juttu tietenkään! Ainahan mielipiteet jakaantuu, mutta se on vaan hyvä! 😀

 7. Marko

  Hei Venla!
  Ensinnäkin olet suosikki näyttelijäni, mielestä ni sinun pitäisi saada enemmän ruutuaikaa. Kuinka pitkä on keskimääräinen juoksulenkkisi? Saan sinusta voimaa ja aina tulee hyvälle tuulelle kun on lukenut blogiasi:)!

Lähetä kommentti