05.01.2016 | 6 Kommentit

NEW YEARS EVE VEGAN MENU

Menu

Ruispanzanella – Salad (ohje löytyy siskolta joululahjaksi saamastani ihanasta keittokirjasta: Vegaanin Keittiössä, Elina Innanen)

Potato Salad (ohje täältä)

Punajuuripihvi (ohje täältä)

Dessert – Suussa Sulava Suklaamousse (ohje löytyy täältä )

<3:Venla

6 Kommentit

 1. Riikka

  Hei!
  Pidän blogistasi paljon, mukavaa että kirjoittelet :).
  Muutama juttu muutosta vielä tuli mieleen: (en tiedä onko tämä tarkoituksella vai ei mutta) Nyt fontti on pienempi ja täten vaikeampi lukea.
  Lisäksi huomasin että jos haluaa kommentoida, (en tiedä johtuuko se selaimestani vai mistä) mutta ensin täytyy klikata ”read more” ja sitten vasta pystyy jättämään kommentin.

  <3 Ribetsu

  • Venla Savikuja

   Kiitos paljon huomioista Riikka! Teidän palautteenne on korvaamatonta. Kyseiset probleemat ovat tiedossa ja ne pyritään korjaamaan pikimmiten. 🙂

 2. Piiku

  Ruoka näyttää makoisalta. Punajuuripihvi meneekin testiin pian. Olen suunnitellut sellaista megaburgeria ja pihvin sinne väliin pitää olla täydellinen, muutamia pihvejä testannut ja kaikki olleet hyvin makoisia., tosin mikäpä ei tämmöiselle ruokarohmulle maistuisi 🙂 Hyvä ruoka onkin yksi parhaista asioistamitä tiedän.

 3. Sanna

  Olen vannoutunut lihansyöjä, mutta pakko myöntää, että lähes kaikki postaamasi ruoat näyttävät todella hyvälle! Ehkä uskallan kokeilla jotakin reseptiä itsekkin joskus. 🙂

Lähetä kommentti