17.01.2015 | 114 Kommentit

Pientä pintaremonttia. Our Home 81,5m2

Esittelyssä meidän perheen Marko Paanasen eli Markku Pullin kädenjälkeä.

Sen lisäksi, että Markku on lahjakas näyttelijä, koti-koomikko, koti-kokki, räppäri, ja ennen kaikkea upea persoona. On hän myös ammatiltaan kirvesmies ja minun onnekseni sisustussilmällä siunattu. Arvostan suuresti ihmisiä, jotka ovat käsistään taitavia, sillä olin itse ihan peukalo keskellä kämmentä koulun käsi- ja puutyötunneilla.

Markku onkin siis vastuussa meidän kodin yleisilmeestä, ja luojalle kiitos siitä. Mitähän meikäläinen olisi yksin saanut aikaiseksi, en edes halua tietää.

Viime keväänä, kun ostimme tilavan kolmion, remppasimme sen lattiasta kattoon. Käytännössä kaikki vanha, niin lattiat, kuin seinäpinnat, keittiö ja kylppärit revittiin irti. Asuntoon tuli yksi seinä lisää ja kaikkialle laitettiin paremmat äänieristeet, sillä asunnosta haluttiin saada hiljainen myös ulospäin. Ei sitten tarvitse stressailla, jos soittaa vaikka musiikkia vähän kovemmalla, hahah. Katot laskettiin, sillä jokaiseen huoneeseen ja kylppäreihin laitettiin led-spotit, ja vanha röpelöinen katto sai väistyä ”hotelli-lookin” tieltä.

Pieni vessa ja iso kylppäri/kodinhoitohuone meni täysin uuteen uskoon, kun tilanjako sunniteltiin kodinhoitohuoneessa aivan uudella tavalla. Aikaisemmin tilassa palvellut kylpyamme oli selkeästi aikansa elänyt ja sen tilalle tulikin suihkuhuone, joka on nyt erittäin tilava. Katot tehtiin myös uusiksi ja valaistuksen hoitavat nyt tunnelmalliset spotit. Olimme haaveilleet pitkään sadesuihkusta ja tietty sellainen oli myös nyt saatava. Molemmista kylppäreistä löytyy nyt vaaleaa isoa kiiltävää kivilaattaa ja pientä luonnonkivimosaiikkia. Pieneen vessaan pöntöksi valikoitui seinämallinen pönttö, olihan siitäkin Markku jo haaveillut vuosia villeimmissä unissaan.

Keittiö sai täysin uuden ilmeen, kun kodinkoneiden paikkaa sunniteltiin huomattavasti käytännöllisemmäksi ja keittiöön tuli musta graniittitaso- ja keittiösaarreke, johon sijoitettiin liesi. Tietysti myös uudet rosteriset kodinkoneet oli must have -hankintalistalla. Liesituuletin oli kovan etsinnän tulos ja se sijoitettiin seinälle. Uuni ja mikro sijoitettiin nykyaikaisesti paremmalle korkeudelle ja tämä onkin käytännössä osoittautunut erittäin hyväksi päätökseksi. On huomattavasti mukavampaa kokkailla, kun ei tarvitse kyykkiä lattialla katsomassa uunin tilannetta.

Olimme molemmat alun alkaen yhtämieltä siitä, että haluamme tehdä kodistamme ajattoman ja yksinkertaisen, jossa inspiraatiota on haettu mm. makuuhuoneisiin ja kodinhoitohuoneeseen, sekä pikku kylpyhuoneeseen hotellimaailmasta, sillä miksipä emme haluaisi tuoda arkeen pientä luksusta, kun ei hotelleissa valitettavasti jatkuvasti ole varaa reissailla, joten pieni ripaus sitä reissufiilistä kylpyhuoneessa esim. aamulla hampaita pestessä piristää kummasti. Tietysti halusimme tehdä kodistamme myös sellaisen, että meidän lisäksemme joku toinenkin rakastuu tähän vielä joku päivä, sitten kun meillä on muutto edessä. Eli päätimme siis, että tyyli saa olla hyvin avaraa ja pelkistettyä.

Olohuoneeseen Markulla oli selkeä visio: televisio pitää olla seinällä, kuin taulu, ja mitään johtoja ei saa näkyä. Kaikki johdot kulkevat siis seinän sisällä. Netti, usb, hdmi you name it. Samalla kaikki seinät saivat värikseen Benjamin Mooren värikartasta Grey Owl -tyylisen erittäin vaaleanharmaan sävyn. Päivällä seinät näyttävät siis lähes valkoisilta, valon osuessa niihin. Illalla seinät taas huokuvat lämmintä tunnelmaa harmoonisen harmaina.

Kodistamme löytyy makuuhuoneesta ja vieras/työhuoneesta Benjamin Mooren Vanilla Milkshake -värin seinät, sekä valkolasiset lattiasta kattoon asti menevät liukuovi-vaatekaapit. Halusimme työ ja makuuhuoneisiin lämmintä tunnelmaa, joten vaalean keltaiset/beiget seinät toimivat erittäin hyvin. Tapetteja emme halunneet ollenkaan.

Keittiö taas on sävyltään teollisen valkoinen ja erittäin kliini. Aikaisemmassa kodissamme keittiössä ei riittänyt tarpeeksi valoa, joten uudessa halusimme luonnollisesti tähänkin pulmaan muutoksen. Keittiön kattoon valikoitui tehokkaammat led-spotit, kuin muihin huoneisiin, ja 6 spottia valaisee keittiön erittäin mukavasti, vaikka sitten paistaisit jouluruokia pahimpaan kaamosaikaan.

Kaikkialla kodissamme on vaaleat lattiat, ja tiesimme heti, että haluamme mega-isot (60×60) kiiltävät valkoiset lattialaatat eteiseen ja keittiöön.

Tietenkin vaihdoimme jokaiseen huoneeseen myös uudet koristeellisemmat ovet, sekä listat.

Tässäpä siis pieni kurkkaus  kotiimme.

Markku halusi piilottaa verhot hotelli-tyylille uskollisesti ”katon sisään”. Tarkoituksenamme on vielä laittaa ledit verhojen ja katon väliin epäsuoranvalaistuksen luomiseksi.

Kodinhoitohuonetta suunniteltaessa halusimme pitää tilan helposti muunneltavana. Alakaappeihin sijoitetut pyykkikorit ovat irroitettavissa ja haluttaessa tilalle voidaan asentaa kuivausrumpu pesukoneen kaveriksi.

Työhuonetta en valitettavasti vielä voi esitellä, sillä se on sisustukseltaan hyvin keskeneräinen, liukuovikaaappeja, vierashuonesohvaa ja työpöytää lukuunottamatta.

Kiitos siis sinulle Make kodin ilmeestä, johon olen erittäin tykästynyt. Minä osasin kyllä sanoa vaihtoehdoista mielipiteeni siitä mikä toimii, mutta en sitä miten sen toteutus parhaalla mahdollisella tavalla olisi onnistunut, mutta onneksi Make hoiti sen puolen erittäin ammattitaitoisesti.

Kuten kuvista näkyy monesta huoneesta puuttuu vielä mattoja, tauluja ja keittiöstä tietynlaiset haluamamme baarijakkarat ja makuuhuoneesta uusi sängynpääty. Olen oppinut tämän kodinrakennus-projektin myötä paljon kärsivällisyyttä, sillä aikaisemmin olin juurikin sellainen ”pakko saada kaikki heti nyt” -tyyppi, mutta nykyään harkitsen mattoja, päiväpeittoja, tauluja sun muita hankintoja ennemmin huolella, ja mielellään käytän aikaa ja säästän rahaa vaikka pidemmänkin aikaa, juuri niitä mieluisia hankintoja varten. Kuitenkin niitä parhaimpia löytöjä katselee sitten mielellään monta vuotta. Eikä niin, että joutuu laittamaan mahdollisia muuttoja ajatellen aina koko sisustuksen uusiksi.

Kuten sanottu, vielä on pikkuisen keskeneräinen tämä meidän ikuisuusprojekti, mutta ajan saatossa ja eri vaihtoehtoja punniten, löytyy vielä varmasti kaikkiin huoneisiin ne juuri oikeat puuttuvat taulut ja matotkin jne.

Haluan myös ehdottomasti kotiimme vielä ripauksen jotain vanhaa kaiken tämän uuden ja modernin tyylin keskelle. (esim huonekalun, vaikka vitriinin tai nojatuolin, joka näyttää siltä, että sillä olisi monta historiallista tarinaa kerrottavanaan). Juuri se tunnelmallisin yhdistelmä minun makuuni on modernin ja vanhan sekoittaminen.

Tämä postaus, on ollut monen lukijani toivepostaus-listalla jo pitkään, muita mahdollisia toivepostauksia voikin jättää tämän postauksen kommenttiboxiin. Kiitokset!

PS. Tässä vielä muutama kuva siitä, miltä asuntomme näytti ennen remonttia ja Markun visioita.   Asunto oli siis ostovaiheessa selkeästi ”Pientä pintaremonttia” vailla.

keittiö olohuoneesta päin katsottuna.

pikkuvessa vaaleanpunaisine laattoineen

eteinen

eteinen

keittiöiso kylpyhuone ja ”kodinhoitohuone”

kodinhoitohuone

<3:Venla

114 Kommentit

 1. Carita

  Aivan uskomaton muutos! Asunnon arvokin varmasti noussut roimasti rempan myötä, ei uskoisi samaksi asunnoksi 🙂

 2. Sanna

  Wau! Ootte tehnyt kyllä sitten kerrassaan upeeta työtä! Ei uskois edes samaksi asunnoksi. 🙂

 3. hanna

  Ai että mikä koti <3 Meillä myös isompi omistusasunto on parhaimmillaan kiikarissa ja täytyykin muistaa vilkaista tämä postaus uusiksi jos se kämppä remonttia vaatii 🙂 .. Tuo suihkun seinän hyllyratkaisu olis kyllä erittäin näppärä!

  Ja sydän sulaa tuolle koiralle <3

  • Venla Savikuja

   <3 Voi kiitos Hanna, mukava kuulla, jos sait inspiraatiota! 🙂 Mulan-hauva lähettää terkkuja!

 4. Henzku

  Oiiiij kun on ihanan näköne asunto teillä ! 8) Mitä teillä on tuossa ekassa kuvassa olevassa puukorissa, se on aivan ihana ja itekin ois tarkoitus ostaa kun tulee se täydellinen vastaan! 😀

  • Venla Savikuja

   Tällä hetkellä säilytän siinä urheilulisäravinteita, ne kun on kätevä siitä napata aamulla mukaan! 🙂

 5. Henna

  Ihan mielettömän upea koti!! Ootte saanut tuosta niin avaran ja tilavan näköisen.:) Kyllähän tommosessa viihtyis! Mistä tuo teidän valkoinen nahkarahi on ostettu? Pakko hommata itselle samanlainen 🙂

  • Venla Savikuja

   Vitsi se on niin vanha, etten enää muista, mistä se on tarttunut mukaan. Toivottavasti löydät jostain samantapaisen. Kannattaa katso Kodin 1, Asko, Isku yms. 🙂

 6. Käyttäjä1621

  Wau! Tosi hyvältä näyttää. Meillä vielä keittiö-, kylppäri- ja vessaremppa vielä haaveissa, koska nykyiset ei vielä kovin huonossa kunnossa. Hyviä vinkkejä nappasin kyllä teiltä meille etenkin pikkuvessasta. Viihdytte varmaan tosi hyvin kotona 🙂

  • Venla Savikuja

   Kiitos Sonja, todella mukava kuulla, jos sait napattua jtn kivoja vinkkejä! 🙂

  • Venla Savikuja

   Sanotaanko niin, että saimme asunnon niin edullisesti, että remontin kanssa yhteishinta oli silti reilusti alle markkinahintojen. 🙂

 7. Eve

  Wau, mikä muutos! 🙂 Hienoa työtä Make ja todella hieno koti teillä nyt. On kyllä aina iso plussa, jos joku perheenjäsen tai läheinen osaa tuollaisia remppataitoja. Siinä säästääkin varmasti pitkän pennin ja saa varmasti oman näköisen asunnon.

 8. KatariinaL

  Upee, persoonallinen koti teillä! Löysin blogisi taas uudelleen ja ootan aina innolla uutta kirjoitusta! Ajattelinkin just tänä aamuna vanhoja tekstejäs selatessa,et olis kiva nähdä miten asutte:)

  Itse ei voi kun haaveilla remontoinnista vuokralla asuessa.

 9. Annukka

  Teillä on aivan ihana ja tunnelmallinen koti! Kaikki näyttää tarkkaan mietityltä ja huolella valmistetulta, eikä mikään voisi olla paremmin suunniteltu. Markku on selkeästi todellinen monilahjakkuus. 🙂

  Ja voi Mulan! Alkoi hymyilyttää kun toinen oli ”eksynyt” osaan kuvista! 😀

 10. Riikka

  Ihan huikee koti! Ihan näyttää kyllä sisältä päin omakotitalolta teidän asunto! 🙂

 11. ❤️❤️❤️❤️

  Wauuu! Aivan mahtava, kaikki värit ja kalusteet menevät niin hyvin yhteen

 12. Nelli

  Nyt on pakko kommentoida, että teidän kämppä on valehtelematta kaikista hienoin, mitä olen ikinä nähnyt! Siis vau oikeesti. Voisin heti muuttaa tonne varsinkin vessa ja olohuone olivat lempparipaikkoja. Kivaa sunnuntaita:-)

  • Venla Savikuja

   Wou kiitos paljon, mukava kuulla, Make on otettu! 🙂 Ihanaa sunnuntai-iltaa sulle Nelli! 🙂

 13. Eveliina

  Oho mikä muutos! Ei todella uskoisi samaksi asunnoksi. Todella hieno! Teidän kotihan on jokaisen ihmisen unelma asunto, tai ainakin minun!:D

 14. Paula

  Upeaa! Ja voi Make! Mies joka ymmärtää sisustuksen päälle! Hei tuollaisia miehiä ei kyllä joka oksalla kasva 😀 täällä taloudessa ei paljon miestä haittaa jos muutama johto näkyy jossain! Voi ristus että näistä asioista on keskusteltu ja nais- ja sisustusnäkökulmasta mieheni koulutus on vielä pahasti kesken! 😀
  Todella kaunis koti. Ja arvo noussut huikeasti. Saatte ainakin reippaasti omanne takaisin jos joskus asuntoa vaihdatte.
  Mahtavaa Sunnuntaita sinne! Muista hehkuttaa Makea!

  • Venla Savikuja

   Hahaha vähä paras kommentti! Lämmitti tosi paljon mieltä, eritoten Maken 😀 Kiitos Paula, ihanaa sunnuntai-iltaa sulle! 🙂

 15. Selina

  Aivan mieletön muutos! Mie niin haaveilen että itsekkin pääsisi joskus remppaamaan jonkun kodin aivan omannäköiseksi! Jos ei sitten ihan alusta asti lähde rakentamaan, kunhan ihan omaa kotia on hommaamassa. Suuri työhän siinä on, mutta varmasti palkitsee sitten kun lopputuloksen näkee! Meillä nämä sisustushommat hoidan aikalailla kokonaan mie, eikä mies välttämättä edes huomaa että verhot on vaihtunu kun myllään meidän sisustusta koko ajan. Ihanaa sunnuntaita teidän kotiin! 🙂

 16. tyty

  No niin! Ompa mahtava muutos, oikein kaunis koti teillä nyt! Kyllä kotona viihtyy ihan eri tavalla kun se on ikioma ja lattiasta kattoon omiin tarpeisiin mietitty. Meillä oli kuukausi sitten muutto takaisin kotiin, oli samanlainen koko asunnon pintaremontti ja laajennettiin kylpyhuonetta isommaksi. En ymmärrä miksi silloin 40 v sitten ihmiset on mahtuneet suihkussakin käymään pikkunurkassa. Meidänkin asunto on kolmio, eli juuri sopiva pariskunnalle lemmikkeineen.
  Onnea vaan uuteen kotiin teille, mukava sinne palata sitten esim tuon Losin reissun jälkeen 🙂 Mulan on supersöpö, ihan kuin just suihkusta tullut tuossa yhdessäki kuvassa 😀

  • Venla Savikuja

   Kiitokset, totta puhut! ja paljon onnea myös teille kotiinpaluusta! 🙂 Joo Mulan on kyllä varsinainen linssilude<3!

 17. Misty

  Wau! En oo ennen kommentoinut blogiasi, mutta nyt oli kyllä pakko. Teidän asunto on kertakaikkisen upea!! 🙂 Kaikki on toteutettu niin kauniisti, ja kyllä tässä itsekin alkaa haaveilla, että pääsisi joskus johonkin näin upeaan asuntoon asumaan.

  Vaikutat energiseltä ja upealta persoonalta, ja tästä blogista saa paljon positiivisuutta elämään! 🙂

 18. Jonna K

  Hienon näköstä, mutta vähä tylsät seinät. Vois laittaa vaikka jotai värikästä tapettia tehostaan 🙂 Seinäruusun verkkokaupasta ainaki ite oon löytäny ihanat tapetit itelleni.

  • Venla Savikuja

   Mukava kuulla, että olet löytänyt mieleiset itsellesi! Kiitos, mutta mä taidan tykätä meidän kodista tällaisena. Tosin tauluja ja muuta pientä piristystä vielä etsiskelen! 🙂

 19. Mona

  ÄHÄH!
  Musta on upeeta, kuinka (vaaleista sävyvalinnoista asunnossanne huolimatta 😉 ) näistä kuvista paistaa se koiranomistajan perusmeininki ; joko kuvassa koira tai sitten joku sen levälleen jättämä lelu 😀
  nimim. tuttu juttu

 20. Carita

  Tärkeintähän on, että oma koti on oman maun mukainen ja siellä viihtyy. Katselin kuvia ja minun mielestäni asunto on kalsea ja persoonaton. Kodinhoitotilassa näyttää olevan tilaa pyykikäsittelylle, se on tärkeä arjen sujumisen kannalta. Keittiössäkin näyttää olevan suht hyvin laskutilaa ja työtilaa. Värimaailma on lamakauden mukainen masentava harmaa ja väritön valkoinen. Itse en noissa värisävyissä viihtyisi mutta kuten totesin oma koti on ihana, kun se on tehty minua/meitä varten. Onnea uuteen kotiin.

  • Paula

   Juuri näin. Jokaisella on oma makunsa. Monet vain ovat sattuneet tykkäämään samoista asioista kun Venlan ja Maken kodissa.

  • Venla Savikuja

   Kiitos! Niinpä, kuten itsekin sanoit, tärkeintähän on, että koti miellyttää juuri omaa silmää ja, että siellä itse viihtyy. 🙂

 21. Meri

  Wau miten upea muutos ja ihana koti teillä on!<3 Markulla todella on sisustussilmää!! 🙂

  • Venla Savikuja

   Voi kiitos Meri, ihana kuulla!<3 Joo Markulla on kyllä mustakin talenttia tähän hommaan! 🙂

 22. Mira

  Olen pitkään etsinyt täydellisiä yöpöytiä kotiimme ja nyt taisin ne teidän kodistanne löytää! Haluaisitko paljastaa mistä olet kyseiset ihanat makkarin pöydät hankkinut? 🙂

  • Venla Savikuja

   Lasipintaiset yöpöydät löysin kuule niinkin perinteisestä kaupasta kuin Ikeasta. 🙂 Mukava kuulla, jos tykkäät!

 23. Hanna

  Moikka! Hieno asunto josta tulikin mieleen että etkö keräille mitään? Niinku muumimukeja,aalto maljakkoja tai jtn muuta sellaista? 🙂

 24. A

  Vitsit miten upeaksi olette tuon asunnon rempannut!♥ Kyllä kelpaisi teidän kodissa asustella! Kaiken kruunasi ihanat Mulanin kuvat, erityisesti tuo verhokuva. Niin söpö ja kivan näköinen koiruus teillä =)

 25. Sara

  Aivan ihana koti ja erityisesti tuo kylpyhuone<3 haluaisitko kertoa että mistä olette ostaneet tuon kyseisen sohvan? se on aiiiiiivan ihana 🙂

 26. Rene

  Hei! Upealta näyttää asuntonne, juuri sellaisia vaaleita sävyjä, mistä itsekin pidän 🙂 Blogiasi on mukava seurata ja kirjoituksesi ovat mielenkiintoisia 🙂 Sinusta huokuu sellainen hyväolo-fiilis, joka välittyy blogisi kautta myös lukijoille ja se on myös yksi syy, joka saa minut tänne palaamaan ja lukemaan uusia postauksiasi 🙂 Innolla odotan myös, että pääsen seuraamaan keväällä fitnesspäiväkirja-sarjaa 🙂 Olen aloitellut salitreenausta ja ehdottaisinkin postausaiheeksi sellaista, jossa kertoisit omasta salitreenin aloittamisestasi. Miten aloittaminen sujui, miten usein treenasit ja minkälainen ohjelmasi oli, minkälainen ruokavaliosi oli, miten pian alkoi kropassa tuloksia näkymään jne.

  • Venla Savikuja

   Kiitos Rene! Todella mukava kuulla, jos postaukseni voivat ilahduttaa! Kiitos myös postaustoive-vinkistä! 🙂

 27. tyty

  Siis aivan upea niin kotoisa ja romanttinen koti. Huomaa että on rakkaudella sisutettu ja laitettu. Ja Ihan Mulan kurkkii mukana kuvissa. Ihanaa ja onnellista tätä vuotta teidän perheelle 🙂

 28. S

  Aivan ihana!!! Todella inspiroiva!!! Voisitko tehdä postauksen työ/vieras huoneesta sitten kun se on valmis? Olisi mukava nähdä viimeinen kolo teidän upeasta kodista! 🙂 <3

  • Venla Savikuja

   Oi kiitokset, ihana kuulla! Joo toki, voisin tehdä sen, sekä joistain muistakin kotimme yksityiskohdista ja esineistä, joita ei näissä kuvissa vielä näkynyt, postauksia sitten myöhemmin. 🙂 Kiitos toivepostaus-vinkistä!

 29. hanna

  Todella kaunis. Saakos udella, että minkälminkälaista budjettia kannattaa varata kolmion remppaan?

 30. Melissa

  Todella ihana asunto! Kaikki on niin nättiä. 🙂 Terkut ja rapsutukset ihanalle Mulanille! ❤

 31. Sardiinos

  todella kaunis asunto! Mulan jotenkin ”sopii värimaailmaan” liekö vahingossa vai tarkoituksella? Meidänkin äiti valitsi keittiön laatat ruskean labbiksensa turkin värin perusteella 😀 ps. Meidän labbis tykkää kanssa hunnuttaa itsensä verhoilla 😀

 32. Hebu

  Vau miten tyylikäs koti teillä on 🙂

  Pelkistetty hotellimainen tyyli on myös meidänkin tulevan kodin juttu, jos joskus pääsemme muuttamaan. Remontista tuleekin helppo, kun rupeaa noiden teidän kuvien pohjalta ideoimaan 🙂 Kerrassaan huikea muutos! Onni on oma Marko Paananen!

 33. Ronja

  Aivan upea koti teillä! Tosi iso muutos verrattuna vanhoihin kuviin. Hyvin tyylikäs ja moderni sekä ajattoman kaunis, huonekalut ja kaikki nuo pienet yksityiskohdat ovat kuin pisten i:n päälle 🙂

 34. Ritva

  Aivan ihana koti teillä! Oli pakko tulla kysymään että mistä olette nuo ruokapöydän ja tuolit löytäneet ne on täydelliset! 🙂

 35. mietiskelijä

  Mukavan näköisiä nuo kuvat joissa on vähän tavaraa ja sälää esillä. Ihmisillä on ihan valtavasti ylimääräistä tavaraa joilla eivät tee mitään. Lahjoittaisivat pois, toisen romu voi olla toisen aarre.

 36. Sandra

  Mistä toi kolmanne kuvan kynttelikkö on? Se missä on neljä tuikkua. Tosi kivan näköinen. ajattelin ostaa kaverilleni tupari lahjaksi jonkun kynttilä jutun ja jotain muuta. Ja toi on tosi hieno, kiitollinen vastauksesta 🙂
  Ja todella upea koti, sano terkkuja Makelle. Hyvin on sisustanut 🙂

 37. Kiinnostunut :)

  Wau, ihana koti!!!! Missä makuuhuone ja työhuone sijaitsevat? Kun ei tuosta ihan nähnyt. Onko ne eteisestä vasemalle? Ps. Anteeksi kun kysyn, mutta mä oon sisustus arkkitehti ja mua niin kiinnostaa ihmisten kodit ja sisustus 🙂

 38. Essi

  Wautsi miten hieno muutos!! Makenhan vois alkaa tekemään pientä keikkaa muillekkin jos tulevaisuudessa pientä pintaremonttia tartteis.. ;D

 39. Mari

  Hei! Aivan älyttömän ihana koti teillä! 🙂 ♡ Itellä keittiön ja pikkuvessan remontit vielä edessä, mutta teijän kodista sain hiukan inspiraatiota kumpaankin.. 😉 Onko muuten olohuoneessa oleva laminaatti mitä merkkii..? 🙂 Laiskana en jaksanu jokaista jo tullutta kommenttia käydä läpi, jos ootkin vastauksen jo kertonut.. 😀

 40. Marco

  Hei Venla! 🙂

  Olisin kiinnostunut itsekin käyttämään Benjamin Mooren maaleja mutta en ole vielä löytänyt Suomesta paikkaa mistä niitä saisi 🙁 Joten kysyisin mistä te hankitte maalit? 🙂 Kiitos kivasta ja mielenkiintoisestat blogista! Ilo lukea!

 41. Marjo

  Heippa! Ihanalta näyttää teidän koti ja mun silmät osu heti pöydän päällä olevii kynttilänjalkoihin, PAKKOSAADA! 😀 Mistä oot löytäny ne? ite oon yrittäny ettiä just tollasia hopeisia. Mulla on ihan samaa tyyliä omassa kodissa myös. 🙂

 42. Susanna

  Hei, olisi upeaa saada tietää mistä olette löytäneet Benjamin Mooren maalin? ISO KIITOS etukäteen 🙂 -Susanna

Lähetä kommentti