23.08.2016 | 8 Kommentit

Puerto Banús

Olihan meidän pakko pistäytyä roadtripillämme myös tähän varsinaiseen huvivenesatamaan, joka myös Marbellan ylellisimpänä alueena tunnetaan. Puerto Banus on houkutellut rikkaita maailmantähtiä ja turisteja jo vuosikymmenien ajan. Täältä löydät koko maan tiheimmän luksusmerkkien liikkeiden valikoiman ja mitä äveriäimpiä huviloita ja yökerhoja, joten mikäli shoppailu, hienot gourmet-ravintolat ja villi yöelämä houkuttaa, eikä lomakassan hupeneminenkaan ahdista, on tämä rantaparatiisi erinomainen kohde sinulle.

Me keskityimme lähinnä nauttimaan upeasta helteestä ja vierähtihän siinä päivä mukavasti rantabulevardia pitkin kävellessä, satamaa ihaillessa ja toinen toistaan hulppeampia ökyjahteja, sekä urheiluautoja bongaillessa.

Tämä entinen pieni kalastajakylä on kyllä kokenut varsinaisen suuren muutoksen vuosien saatossa, muuntautuessaan vilkkaaksi viihdekeskukseksi ja yhdeksi Costa del Solin suosituimmista vierailukohteista.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että Puerto Banús ja Marbella on tosiaan turistien suosima kohde, joten mikäli haluaa nähdä myös sitä vähän aidompaa Andalusiaa, suosittelen vierailemaan muuallakin. Toki täälläkin on kuitenkin hauska käydä!

Kuinka moni teistä on joskus käynyt tuolla? Mitä piditte?

 

<3:Venla

8 Kommentit

  1. Annukka

    Ihania kuvia! ❤️ Tuonne on kyllä pakko päästä joskus kun rahatilanne sen sallii…

  2. räntä ja hyttyset

    Olisit saanut rikkaan ja mukavan ulkomaisen miehen jos olisit pörrännyt sinkkutyttönä tiukoissa vatsalihaksissasi tuolla veneenomistajien suosimissa yökerhoissa.

  3. Jenni

    Itse oon ollut kerran tuolla mutta siitä on kyllä monta vuotta aikaa. Upea paikka! Naurua herätteli se, kun yhden luksusjahdin nimi oli Navetta… 😀

Lähetä kommentti