08.12.2016 | 6 Kommentit

PUHELIMEN KÄTKÖISTÄ

Tervepä terve!

Tuntuu, että viikot ovat vierähtäneet niin uskomatonta vauhtia ettei meinaa perässä pysyä.

Olen..

…nauttinut taianomaisista pakkaspäivistä ja maagisista auringonnousuista, sen mitä olen ehtinyt.

keksinyt uuden tavan meditoida: Aamulla kun herään istun pöydän ääreen tuijottelemaan partiolaisten joulukalenteria. Todella syvennyn siihen mitä kukin tonttu teoksessa puuhaa. Katson mitä talvisessa maisemassa tapahtuu. Mitä luukkujen alta paljastuu. Sellaisella lapsen uteliaisuudella. Tarkasti keskittyen. Totesin, että tuona hetkenä kykenen antamaan mielessä pyörivien muiden ajatusten olla. En mieti mitä pitäisi tehdä seuraavaksi, vaan olen, katson ja hymyilen. Miten loistava tapa rauhoittaa mieli hetkeksi. Suosittelen kokeilemaan. Kertokaa sitten toimiko?

ihmetellyt miten huomenna voi taas olla perjantai!!!?

viettänyt itsenäisyyspäivää perinteisesti Tuntematonta sotilasta katsoen.

etsinyt tähtikuvioita taivaalta.

ajanut ensimmäistä kertaa elämässä pakettiautoa.

odottanut, että pääsisi tunnelmoimaan joulua ja ripustelemaan joulukoristeita.. jonnekin. Vanhan kodin kaaoksen  ja uuden kodin ”remppatyömaan” keskellä sijaa sellaisille puuhille ei ole toistaiseksi vielä löytynyt.

iloinnut siitä, että sain kannettua yksin 60 rappuun poissa ollessani ilmestynyttä tyhjää muuttolaatikkoa. Vielä kun saisi ne täytettyä ja sitä ennen käytyä läpi kaiken oleellisen. 

jaksanut jälleen kerran häkeltyä siitä, että todella kahden maissa alkaa jo hämärtyä.

todennut, että onneksi pimeällä on kuitenkin ihanan tunnelmallista. Ainakin silloin, kun ympärillä on kaunis talven ihmemaa, kylmää ja lunta.

…katsonut iltasatuina Yle Areenasta koko Downshiftaajien ykkös tuokkarin ja nauranut maha kippurassa.

siirtynyt sen jälkeen Gilmoren tyttöjen nostalgisen ensimmäisen tuotantokauden pariin, jota meillä oli aikoinaan lapsuudenkodissani tapana iskän kanssa yhdessä viikonloppuisin katsoa. Ihana hyvänmielen sarja. Eilen glögimukin kera yhtä lumista jaksoa tuijottaessani tuli vieläpä pikkuisen jouluinen olo.

viettänyt spontaanin pikaisen, mutta sitäkin ihanamman tuokion rakkaan ystävän kanssa syntyjä syviä puiden.

 

…halaillut tätä rakkauspalleroa.

viettänyt monen monta iltaa remppaillen.

syönyt useita kertoja lehtikaali & kasvispastaa erinäisillä vihannes, herne ja papukomboilla. Ihanan halpaa, herkullista ja helppoa!

piipahtanut Ikeassa ja syönyt tietty sielläkin: vegaaniset kasvispyörykät. 

tykästynyt Oatlyn påMackan tuorejuustoon ja nauttinut sitä paahdettujen baageleiden päällä. Ah tulee mieleen NYCin reissumuistot!!! PS. Oatlyn ranskankerma on myös lukeutunut viime aikojen lemppareihin varsinkin salsan ja meksikolaisen ruoan kanssa. Nam!

Mitä teille kuuluu?

<3:Venla

6 Kommentit

 1. veikkonen

  Missähän Venla on, kun ei oo päivityksiä tänne kuulunut hetkeen aikaan? Saahan sitä ihminen ”piilossa” olla, mutta mietityttää kun ei mitään jouluterveisiäkään kuulu.

 2. Typy

  Onkos blogi jäänyt tauolle tai muuten hiljentynyt, kun postauksia ei ole hetkeen kuulunut? Tsekkaan lähes joka päivä blogisi, ja odotan innolla uutta!

 3. Laura

  Tämä nyt on tähän postaukseen täysin kuulumaton kysymys, mutta tulit mieleen tätä asiaa pohtiessani 😀 Mitä laittaisit kaurapuuron sekaan raejuuston sijasta korvaamaan proteiinia? Olen syönyt pitkään tuota samaista aamiaista ja olen nyt lähtenyt kokeilemaan ruokavalion muuttamista jopa täysin vegaaniseen suuntaan. Aamiainen on päivän lempiateriani, joten haluaisin siihen vinkkejä 🙂 muitakin hyviä aamupalasettejä saa ehdotella, mitkä olet kokenut maukkaiksi!

 4. Saija

  Hei Venla, laittaisitko kasvispapupastan ohjeen? 🙂 Haluaisin itsekin kokeilla, mutta olen surkea kokki.
  Ps. Olet mahtava tyyppi ja hieno esikuva nuorille naisille ja tytöille (näin blogin perusteella).

Lähetä kommentti