23.08.2012 | 15 Kommentit

Punttipateilua, sweating my ass off

Kesällä tuli harrastettua enemmän aerobista liikuntaa, kuten juostua pitkin lenkkipolkuja  ja pelattua tennistä. Pidin pikku breikin salitreenistä. Ehkä ihan hyväkin, nyt on taas sitäkin enemmän puhtia nostaa puntteja! Useamman viikon ollu taas hyvä saliputki tässä päällä, ja voi pojat kyllä lihakset kiittää.

Lämpätään crosstrainerilla, Jeba ottaa hörppyy!

Parasta on, kun seuraavana tai sitä seuraavana päivänä ei pysty kävelemään portaita ylös,  kykistymään, tai nostamaan puhelinta korvalle. Sillon ainakin tietää, että on treeni menny perille. Tosin vois muistaa venytellä hitusen enemmän, niin ei olis niin jumissa.

On varmasti totta, että vapailla painoilla treenaaminen vaikuttaa tehokkaimmin koko lihakseen, mut oon kyllä silti suosinu viime aikoina niiden lisäks myös salilaitteita.

Ja hiki virtaa!!

Ja siitä vielä muutama kuva samasta liikkeestä, ettei vaan jää kellekään epäselväks!

Naisillahan on tunnetusti jaloissa enemmän voimaa, kun tyyliin miehillä tai jtn sinne päin. No tietty, onko se nyt mikään ihmekään! Ja niin on meitsilläkin. Jahaa repikää siitä! On ne ehkä rimppakintut, mut kyl niistä poweria löytyy;).. Vai olikohan toi laite ihan kunnossa?..


Hammasta purren rutistetaan!

Tytöt taitaa vähän liikaakin kammoksua kunnon salitreeniä, pukukopeissa kuulee puhuttavan, ettei haluta esimerkiksi yhtään lisää lihaksia, ”sit vaan näyttää isolta ja miehekkäältä, ja eihän se painojen nostelu ees polta rasvaa”. Kukkua, kyllä se vaan kummasti kiinteyttää! Ja sitä paitsi ei kenestäkään yhdessä yössä mitään Hulkkia kasva, kyllä se vaatii kunnon intensiivisen pitkän treenikauden tai parikin, ja sillon täytyy myös noudattaa tarkkaa ruokavaliota ja muutenkin olla tankkausasiat vimpan päälle kunnossa.

Ja nyt jätetään ne ulkonäköseikat unholaan ja keskitytään olennaiseen. Eli mikä tärkeintä: salitreenistä tulee hyvä olo!!  On ihan terveellistä ja hyvä kasvattaa vähän voimaakin, niin selvii arjen askareistakin helpommin. Ite ainakin diggaan, kun oikeesti tuntee kaikkialla lihaksissa tehneensäkin jtn, eikä pelkästään sen urheilusuorituksen aikana hikoilu.

Niinkun kaikissa asioissa: kaiken a ja o on varmastikin monipuolisuus ja kohtuus kaikessa!

Tsemppiä kaikenlaisiin treeneihin ja liikunnan iloa ihan jokaiselle! Se on moro. 🙂

15 Kommentit

 1. Nea

  On ainaki ilmeet kohillaan ! :DD En haluu ees tietää miten missiltä ite näytän ku meen salalille…. Pitäs itekki alkaa käymään useemmin salilla, mut on vähän jääny 🙂

 2. MaG

  Kiva postaus! Useimmissa blogeissa salitreenit ohitetaan jollain peilin kautta otetuilla pukuhuonekuvilla, jotta voidaan osoittaa, että kyllä mäkin kuntoilen.. Sinusta nyt muutenkin näkee, että salilla käyt, mutta kiva on myös lukea tällaista tervehenkistä tekstiä. Onko joku tehnyt sulle saliohjelman vai teetkö oman fiiliksen mukaan? 🙂

 3. nanni

  heei mis elixias ite käyt? mä käyn länsiväyläs mut must tuntuu et ne on ainaki sielt vähentäny kaikkii ryhmätuntei. ni voisiks suositella jotain stadist tai espoost jtn muuta elixiaa?

  • Venla Savikuja

   Vaihtelevasti joko Salmisaaressa, Itiksessä tai Alexiumilla, joskus myös Talin Elixiassa. Mikä nyt sattuu olemaan sopivasti lähimpänä millonkin. Salmisaari on kyllä ehdoton lemppari, kun siellä on yleensä hyvin tilaa ja hiljasta..sillon ainakin kun ite siellä oon. 😉

 4. Thunderrrr

  Kivoja kuvia, tietysti enemmän takaakin vois olla….. 😉 Nojoo oli vaan pakko :F Mut kiva blogi ja kirjota lisää, ja jatka näyttelemistä 🙂

 5. amelia

  ihaniii kuvii rakastan sun blogii! ::) ootko muuten markku pullisen kans yhes ? oisitte nii söpö parii !!!:):):):):):):):)<3

 6. kk

  toi kuva mis teet selkii ni ei sitä tarvii noi alas vetää siihe leuan korkeudelle olis hyvä:ooo

 7. mimi

  Puhut kyllä niin totta tuosta että naiset pelkää usein salitreeniä. Itse olen käynyt salilla usemman vuoden ,ja teen vapailla ja niin suurilla painoilla että juuri jaksan ne nostaa tekniikan kärsimättä, eikä siltikään ole mitään massiivisia hulk lihaksia. 😀 Saa tehdä kyllä aika paljon töitä sen eteen että saa naisille ”liian isot” lihakset aikaan.

  Löysin blogiisi pakkotoiston salkkariketjun kautta 😀 Sielä oli ”mielenkiintoista” keskustelua ulkonäöstäsi ja oli linkitetty joku kuva tähän blogiin.

Lähetä kommentti