03.05.2015 | 10 Kommentit

quality time

Tässä meidän vappu- ja viikonlopputunnelmia kuvien muodossa: ruokaa, ruokaa ja vielä vähän ruokaa. Kyllä kelpasi, en olisi rentouttavampaa ja ihanampaa vappua voinut toivoa. Ensin laatuaikaa kotona läheisten kanssa, vappuaattoillan siskon loihtima maukas gluteenitonpitsa, grillatut maissit, kotitekoiset munkit ja sima. Siihen päälle vielä vappupäivän aamusauna, lapsuudenystävät, happihyppelyt maaseudun rauhassa, nauruhepulit ja loputon puheensorina, niskahieronta-rinki, ystävän makoisat luomukset ja ruokapöydän antimet, perinteinen spontaani tyttöjen yökyläily, näistä oli siis mun täydellinen vappu tehty.

Toivottavasti teilläkin oli ihana vappu ja viikonloppu!

<3:Venla

 

 

 

10 Kommentit

 1. nina

  Oi näyttää syötävät tosi hyviltä. Vappu piknikillä käytiin porukassa ja syötiin oma tekemiä munkkeja ja ite tehtiin simaata :). Kerran vuodessa täytyy kyl sen verran tehä et sais edes omat tekemät munkit ja siman.

 2. Matilda

  Jälleen kerran ei voi muuta, kuin olla kateellinen tuolle herkku pöydälle 😀 kumoa joskus itsekin jaksaisi panostaa.
  matildaselin.blogspot.com

 3. Jaana

  Ihania herkkuja teidän pöydässä. Mun vappu ei alkanu kovin kivasti, kun auto särky kesken matkan. Tulipahan treenattua voimaa, kun työnsin autoa levähdyspaikalle, onneksi vain 50 m. Ihania ihmisiäkin löytyi. Sain apua matkan jatkamiseen ja lopulta laina-auton. Eräs tuttava jopa korjasi autoni vappupäivänä, joten ajopeli taas alla. Viikonloppu meni ihan rennoissa merkeissä mm.leipoen herkkuja 🙂 Nyt odottelen ystävääni saapuvaksi vierailulle.

  • Venla Savikuja

   Ihanaa, että sait pienistä vastoinkäymisistä huolimatta apua matkan jatkamiseen ja auton korjaamiseen! Loppu hyvin kaikki hyvin. Leipomukset ja ystäväsi vierailu kuulosti myös oikein hyvältä. 🙂

 4. Sara

  Moi! Musta on aivan upea asia, että oot valinnut tollasen elämäntavan, etkä treenaa mitään kisoja varten. Lisäksi on niin motivoivaa, että sulla on terve suhtautuminen syömiseenkin, ihania vappuherkkuja! Oot huippu 🙂

Lähetä kommentti