02.07.2019 | 1 Kommentti

Reffen – houkutteleva katuruokakeidas

Viime kesänä olin tähän aikaan Kalifornian auringon alla, joten nyt päätinkin nauttia hieman Kööpenhaminan kesätarjonnasta, kiireisen ja tapahtumarikkaan vuoden jälkeen. Tällä kertaa suuntana Reffen. Moni Köpiksessä aiemmin vieraillut muistaneekin Paperisaaren, josta olen itsekin aiemmin postaillut. Tuo loistava kulttuurin ja katuruoan keskittymä sai valitettavasti väistyä asuntojen tieltä, mutta onneksi samaisen konseptin perustaja keksi perustaa uuden, entistäkin isomman kesäisen olohuoneen meille köpisläisille sekä turisteille. 

Täällä niin ulkomaiset kuin paikallisetkin vierailijat voivat kuunnnella live-musiikkia, konsertteja, osallistua työpajoihin, skeitata, pelata bingoa, tietokilpailuja sekä ennen kaikkea nauttia pohjoismaiden suurimmasta katuruokakeitaasta.

Itsehän tietenkin menin paikan päälle kiljuvan nälän kera (suosittelen), jotta jaksoin testata mahdollisimman montaa eri annosta. Vaikka kunnianhimoinen tavoitteeni olikin maistaa jokaista vegaanista herkkua, siihen ei ihan minunkaan vatsani antanut myöten, sen verran laaja oli valikoima. Aasialaisen keittiön antimet taisivat viedä tällä kertaa voiton ja tuon suussa sulavan hodarinkin söisin mielelläni uudelleen.

Siinä nuotioita ihaillessa ja alueelle luodulla hiekkarannalla tepastellessa, tuntui melkein kuin olisin saapunut eri leveyspiirille, varsinkin näillä helteillä. Vatsa oli nyt sen verran täysi kaikkien ruokaelämysten ja alueella pyörimisen jälkeen, etten tällä kertaa jäänyt tanssimaan auringonlaskuun saakka, vaikka puitteet ja tunnelma olivat kyllä enemmän kuin kohdillaan. Ehkäpä ensi kerralla sitten.

Iso peukku myös sille, että Reffenin visioiden mukaisesti iso osa tarjonnasta on luomuruokaa!

<3:Venla

1 Kommentti

Lähetä kommentti