13.10.2014 | 17 Kommentit

She´s so beautiful girl, photographing

 

”You just call out my name

And you

 know wherever I am,

I`ll come running to see you again.

Winter, Spring, Summer or Fall,

All you have to do is call,

and I´ll be there.”

-You´ve got a friend (songlyrics)

Kuvissa esiintyy tyttö, joka on kaunis, niin sisältä kuin ulkoa. Ystävä parhaimmasta päästä, Erika, tuttavien kesken Eetu.

Minusta näiden otoksien henki kuvastaa hyvin hänen luonnettaan: Räiskyvä, upea, avoin, yltiösosiaalinen, nauravainen, herkkä, heittäytyvä, hauska ja mikä tärkeintä,  ennen kaikkea AITO! Kiitos rakkaalle mallilleni.Oli ihana päästä pitkästä aikaa kunnolla räpsimään. Kuten olenkin teille jo aiemmin kertonut, viihdyn hyvin näyttelemisen ja sporttisena mallina olon lisäksi, myös itse kameran takana. Olen toki aivan amatööri, mutta uskon, että vain tekemällä oppii, ja aina voi siis kehittyä.

Koska itse inhoan pönöttää kuvissa, en halua laittaa mallianikaan jököttämään jäykkään asentoon, vaan sen sijaan hän saa mieluiten liikkua, itselleen luontevalla tavalla. Yleensä tällöin lopullisten otosten joukosta, löytyykin ne parhaimmat luonnolliset tilannekuvat.

Mitä te olette mieltä kuvista? Ruusuja ja risuja otetaan vastaan.

Energistä alkanutta viikkoa kaikille!

<3:Venla

17 Kommentit

 1. Eki

  Yksittäin kivoja, mutta kun on noin monta peräjälkeen niin eniten häiritsee ettei yhdessäkään katse ole kamerassa. Tulee fiilis, että on väkipakolla käännettävä pää pois.. toivottavasti ymmärrät mitä tarkoita .. 🙂

 2. Luz

  Ihana malli ja ihania kuvia, mutta suurin kysymys on, että mistä on toi ihana takki?! 🙂

 3. Henzu

  Ihanan syksyisiä kuvia ja sulla on ollut todella hyvä malli kuvissa! 🙂 Itse olen kuvaillut kolmisen vuotta ja amatööri olen vieläkin, mutta uskon myös että tekemällä oppii! Vielä, kun itse löytäisin suostuvia malleja kuviini (muitakin kuin koirani).

  • Venla Savikuja

   Hyvältä kuulostaa, nimenomaan!! 🙂 Hahaa mäkin aina kuvailen Mulan-koiraani! <3

Lähetä kommentti