15.12.2014 | 14 Kommentit

SOREL Boots

Kuten aiemmin jo kerroinkin TÄÄLLÄ , lähdin mukaan Indiedaysin ja SORELin luovaan yhteiseen kampanjaan, jossa sain yhdistää SORELin bootsit kolmeen erilaiseen asuuni.

Ensimmäisen asuni: lederhoset eli nahkabyysat (feikki), kevyt valkoinen kauluspaita (aina luottovalinta), mustavalkoinen muhkea neule ja kaulahuivi, sekä tietenkin mitkäs muutkaan kuin TIVOLI II HIGH BOOTSIT. Oon nyt näillä tallustellessani jälleen todennut, kuinka ihanaa ja tärkeää on ulos lähtiessä huomata, että kenkävalinta on osunut nappiin säällä kuin säällä. Ihan sama onko ulkona kova pakkanen, vai sataako vettä ämpäri kaupalla, eipä tarvi keleistä enää murehtia, kun jalat pysyy kuivana ja lämpimänä.

Toisen asun kruunaa perinteiset ajattomat tummanruskeat SCOTIA LACE BOOTSIT. Jotka mätsää hyvin yhteen ruskean Leopardiharsotunikani ja mustien farkkujen, sekä maastonvihreän teddyvuorellisen rotsin kanssa.

Kolmannessa asussa halusin näyttää, että nämä saappaat sopivat hyvin yhteen myös elegantimman ja juhlavamman asun kanssa. Asun viimeistelee TIVOLI II HIGH BOOTSIT yhdessä mustan karvahatun, kimaltelevan harso t-paidan ja mustien revittyjen farkkujen ja jakkutakin kanssa.

Ne jotka eivät ole vielä käyneet osallistumassa lukijakilpailuun kampanjasivulla,  niin hop hop! Nyt kiireen vilkkaa osallistumaan! Mikäli janoat voittaa lemppari SORELit itsellesi!

<3:Venla

SORELin löydät myös Facebookista ja instagramista @SOREL @SORELfootwear #SORELstyle

14 Kommentit

  • Venla Savikuja

   Gina Tricotista 🙂 Ostin farkut käytettynä, joten en ole ihan varma onko housuissa ollut ostettaessa polvissa valmiiksi reiät, mutta kivat kyllä ovat!

 1. Ansku

  Oho, näyttääpä hyvältä. Mä olen luullut että sun blogi on pääasiassa treeniblogi, ja käymiset on olleet harvassa, mutta näiden kuvien myötä taidan tulla useammin!

  • Venla Savikuja

   Hahaa, mukava kuulla! Tervetuloa 🙂 Intohimoihini kuuluvat mm. valokuvaaminen, tyyli, muoti, matkailu, ruoka, musiikki, tanssi, näytteleminen ja treenaaminen! Joten kaikesta on monipuolisesti tarkoitus kertoilla täällä ja elämästäni/ hyvinvointi-elämäntyylistäni ylipäätänsäi! Toivottavasti on jokaiselle jotain <3

 2. Sansku

  Hei! Ei liity mitenkään postauksen aiheeseen, mutta esiinnytkö Uniikin kiitorata-biisin musiikkivideossa? Jos esiinnyt ni miten päädyit siihen?

 3. Janette

  Oon tekemässä blogiini postausta mun suosikki blogeista, joten kyselisin saanko käyttää blogisi kuvia?
  Ilmoitan, kun postaus on valmis 🙂

  • Venla Savikuja

   Se on Mangosta. Hankin sen kyllä jo useampi vuosi sitten, mutta oon vielä joku aika sitten nähnyt siellä samankaltaisia takkeja, jos oikein muistan 🙂 Toivottavasti löytyy!

 4. Hansu

  Noi Tivoli high bootsit näyttää aivan ihanalta, siis ei sen näköiset kengät joita yleensä käyttäisin, mut jotenkin erikoisuudessaan tykästyin niihin. Ja ne näyttää myös niin ihanan mukavilta ja lämpimiltä – ja vedenpitäviltä! Tosi kiva kun teet näitä juttuja joissa esittelet vaatteita, niistä saa itsekin hyviä vinkkejä. Esim. mä en edes tiennyt tuollaisesta kenkämerkistä ennen ku luin sun blogista. Ps. mun mielestä vaateyhdistelmä nro. 1 on paras! <3

  • Venla Savikuja

   Mahtava kuulla, että myös vaate/kenkä -postaukset on toivottuja ja voi saada hyviä uusia vinkkejä! Kiitos sulle Hansu palautteesta 🙂

Lähetä kommentti