06.09.2014 | 4 Kommentit

Star Nutrition Hers, Fitnesstukku

Aurinkoista lauantai-päivää!

Mieletön fiilis! Vietin tänään hitaan rentouttavan aamupalahetken ja sen jälkeen tein räjähtävän energiset  aamutreenit! Hyvä combo sanoisin!

Moni on kysellyt käytänkö jotain lisäravinteita. Muistakaa, että LISÄRAVINTEITA EI TULE KÄYTTÄÄ MONIPUOLISEN RUOKAVALION KORVIKKEINA!!  Itse syön siis aina ensisijaisesti kunnon ruokaa,  lämpimiä-aterioita ja salaatteja. Lisäravinteita syön vain välipaloina tai niiden lisukkeina, sekä ennen treeniä tai treenin jälkeen. Tällä hetkellä minulla on käytössä tällainen Star Nutrition Hers – tuotesarja, joka on suunniteltu erityisesti treenaaville naisille (maistuu myös miehille, Makelle ainakin, testattu on :D).  Tuotteiden kehittelyssä on kiinnitetty huomiota mm. ainesosien keskinäisiin mittasuhteisiin.

Melkein kaikki varmasti tietävät, että treenitulosten saavuttaminen edellyttää haastavien treenien harrastamisen ja LEVON lisäksi, myös riittävän runsasta, säännöllistä ja monipuolista ruokavaliota, ja eritoten riittävää proteiininsaantia, hiilareita  ja rasvoja unohtamatta.

Patukat, vitamiinit ja protskujauho uppoaa mulle, mutta tota BCAA:ta en ole vielä ottanut käyttöön.

Lean Proteinissa on erittäin matala rasva- ja sokeripitoisuus. Lisäksi sitä on rikastettu ruoansulatusentsyymeillä, jotka parantavat tuotteen imeytymistä ja tekevät siitä hellävaraisen massulle. Mulla on makuvaihtoehdoista testissä mustikka-vadelma-jäätelö- protsku. Jos ootte ennättäneet  jo maistaa niitä muita makuvaihtoehtoja, kertokaa mulle mikä on paras, niin hankin seuraavaks sitä. 😛

Nämä Lean-protskupatukat on oikeesti hyvän makuisia, mikä on ainakin minulle nautiskelijalle myös tärkeetä. 😀 Mä testasin makuja: Sweet Lemon Pie ja Brownie Crisp Toffee.

Lisätietoa Hers-tuotesarjasta löydätte TÄÄLTÄ!

<3:Venla

Co-operation: Fitnesstukku, Tuotteet saatu

 

4 Kommentit

    • Venla Savikuja

      Kiva kuulla! Perusruoka on hyvää, kannatan! Nimenomaan, kaikki ei sovi kaikille, siksi onkin just parasta, että kuuntelee omaa kroppaansa ja tekee niinkuin hyvältä tuntuu. 🙂

  1. jennia

    Onks toi mustikka-vadelma-jäätelö protskujauhe hyvää? Kiinnostuin tästä tuotesarjasta 🙂

Lähetä kommentti