26.07.2015 | 10 Kommentit

Sunday dreaming

Mulanin ilme oli näkemisen arvoinen, kun astuimme aamutuimaan ovesta ulos tuonne kaatosateeseen ja lähdimme tunnin kävelylle. Eilisen kauniin aurinkoisen päivän jälkeen märkäilma ei tainnut oikein meidän pikkukaveria napata. Olipahan mukavan raikas keli ainakin, ja seesteinen sade jopa jollain tapaa rauhoitti mieltä. Kaupunki ja ranta näytti suorastaan autioituneelta, kun vastaan ei kävellyt ristinsielua. En voi silti väittää ettenkö olisi ehkä pikkuisen alkanut haaveilemaan lomareissusta jonnekin lämpimään, tuulen ja sateen piiskatessa kasvojani.

Onnekseni löysin läppärini kätköistä vielä julkaisemattomia kuvia kevään Ranskan reissulta, ja sain hetkeksi sitä kautta palata aurinkoisiin maisemiin, tunnelmallisille ja vehreille köynnöksiä, sekä kukkia ympäröiville pikkukaduille.

Rentouttavaa sunnuntaita toverit!

PS. Onko jonkun muunkin mielen vallannut matkakuume? Käsi ylös! Uskoisin, etten liene ainoa. 😉

<3:Venla

10 Kommentit

 1. milla

  piristää mieltä katsoa noita aurinkoisia kuvia täälta vesisateen keskeltä;) matkakuume on kova mutta pääsee kahden viikon päästä kreikkaan katsomaan aurinkoa :))

 2. Nina

  Ihanan aurinkoisia kuvia,niin inhottavat säät ollu että tekis mieli lähtee kyllä jonnekin lämpimään.

 3. Bebe

  Mulla kans todella rajua matkakuumetta! Jonnekin kauas pois olisi päästävä, uusia kokemuksia hakemaan, lämmöstä nauttimaan ja omia ajatuksiani pakoon.
  Rentouttavaa sunnuntaita myös sinulle!:) <3

 4. anita

  Just vajaa kuukausi sitte tultiin Kiinasta ja tänään jo katteltiin kartasta, miten ois kätevintä reissata autolla Euroopan maita läpi. 🙂 Toisaalta ollaan mietitty, et seuraava matka on jonnekki rantalomakohteeseen, mut saa nähä. Myös jenkkilä kiinnostaa…. 🙂

  • Venla Savikuja

   Oi ihanaa Anita, kun ootte päässy reissaamaan! Hahah tiedän tunteen, kun pukkaa heti uutta matkakuumetta, on se reissaaminen vaan niin avartavaa ja huippua! 🙂

 5. Titta

  Täältä löytyy matkakuumeinen! Onneksi päästään nauttimaan Kreikan auringosta vähän yli viikon päästä! 🙂

Lähetä kommentti