11.01.2016 | 0 Kommenttia

Super easy and tasty vegan salad

Tämä lämmin salaatti on todella näppärä arkilounas.

Tarvitset vain:

avokadoa

paprikaa

kirsikkatomaatteja

tuoretta basilikaa

tuoretta rucolaa

pari valkosipulinkynttä

öljyä

munakoisoa

keitettyjä kikherneitä

chilijauhetta

sipulijauhetta

curryjauhetta

valkosipulijauhetta

suolaa

Pilko paprika, kirsikkatomaatit, avokado, basilika ja rucola salaattiastiaan odottelemaan.

Silppua sitten valkosipulinkynnet. Viipaloi munakoiso viipaleiksi ja leikkaa viipaleet neljään osaan. Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen pieni ripaus chiliä, sipulijauhetta ja suolaa. Laita munakoisopalat pannulle ja paista niitä kummaltakin puolelta n. 3 minuuttia, tai kunnes ne ovat pehmenneet ja saaneet väriä pintaan. Lisää lopuksi joukkoon vielä tilkka öljyä ja valkosipulisilppu. Siirrä munakoisot sivuun ja lämmitä kikherneet pannulla tilkassa öljyä, jossa on ripaus currya ja valkosipulijauhetta.

Kokoa lämpimät munakoisot ja kikherneet muun salaatin joukkoon.

Käytin itse tällä kertaa salaattikastikkeena:

maustamatonta soijajogurttia, jossa oli tilkka sitruunamehua, sekä ripaus sinappijauhetta, sipulijauhetta, mustapippuria ja suolaa.

Simppeliä, herkullista ja ravitsevaa, juuri niin kuin sen olla pitääkin!

Ei muuta kun nautiskelemaan!

Tiesitkö että, kikherne on erittäin proteiinirikas ja kuitupitoinen hernekasveihin kuuluva palkokasvi. Kikherne sisältää myös runsaasti antioksidantteja, kuten esim. C- ja E-vitamiinia, betakaroteenia sekä mangaania. Kikherneissä on myös runsaasti tärkeää Omega-3 -rasvahappoa.

Energistä alkanutta viikkoa toverit!

<3:Venla

 

0 kommenttia

Lähetä kommentti