15.08.2018 | 1 Kommentti

Suurin niistä on rakkaus

Niin se vain on. Sitä tuntuu murheet pienemmiltä, askel kepeämmältä, ilot suuremmilta, hetket merkityksellisemmiltä. Aina sen antajan tai kohteen ei tarvitse olla puoliso, se voi myös olla muu lähimmäinen tai vaikka eläinystävä. Minulle se on toisinaan myös metsän syleilevä luonto, tuo rauhoittava, rakastava kaikkeus. 

Palataan lauantaihin. Herään ennen herätyskelloa, vatsanpohjassa kutkuttaa, jännittää. Kirjoitan käsin itselleni muutamia muistiinpanoja. Surautan morsiammelle evääksi piristävän terveyssmoothien, sillä epäilen hänen ehtineen syödä riittävästi hotelliaamiaisesta huolimatta. Käyn läpi, että kaikki tarvittava on varmasti mukana. Laukku olalle ja kohti kampaamoa. Kiiruhdan takaisin sisälle, sillä sellainen pieni asia kuin mekko meinasi unohtua meidän yläkerran vaatehuoneen henkariin.

Viikonloppuna tosiaan juhlittiin rakkaiden ystävien häitä ja minä sain kunnian toimia kaasona. Morsian on myös kulttuurituottaja, erittäin taitava sellainen, siitä ei ole epäilystäkään. Kaikki oli mietitty viimeistä yksityiskohtaa myöten. Ennen kaikkea tilaisuus oli kuitenkin itse hääparin näköinen, mielettömän kaunis. Koen olevani etuoikeutettu, että sain olla jakamassa heidän merkittävää päivää. 

Oli ihana aamulla istua maskituoliin, keskittyä olennaiseen ja nauttia kun ammattilaiset hoitivat ehostuksen. Meikin jälkeen suuntasimme Hotel Haveniin lounaalle sekä vaatteiden vaihtoon. Siellä meillä oli myös pieni väli valokuvaushetki ennen kuin lähdimme kirkkoon. Morsian oli niin upea, että sain todella purra hammasta, etten itkisi jo ennen vihkimistilaisuutta.

Kyllä siellä alttarilla seisoessa viimeistään huulet väpättivät, kun katseli tuota lumoavaa paria. Todella liikuttava tilaisuus. Sain myös kunnian lukea pienen tekstinpätkän kirkossa ja lausua muutamat tervetuliaissanat itse hääjuhlassa.

Viikonloppu oli kyllä kerrassaan ikimuistoinen ja ilta mielettömän hauska kaikkine viihdyttävine esityksineen. Juha Kankkunen kyyditsi moottoriurheilun parissa kasvaneen morsiusparin hääpaikalle. Ihana uskomaton Anna Laulumaa lumosi lauluesityksillään. Upeasta herkullisesta menusta vastasi Kape Aihinen, musiikista Johanna Försti bändeineen ja viihdytyksestä Improteatteri Riskiryhmä. Dj Nestori piti puolestaan huolen, että tanssilattialla riitti porukkaa jammailemassa parhaimpien hittien tahtiin yömyöhään asti.

Huikeat juhlat. Tuhannet kiitokset vielä hääparille!

Kiitokset myös ihanalle kaasotiimille tästä yhteisestä matkasta!

PS. Pääsen jakamaan teille toivottavasti myöhemmin lisää hääkuvaajan nappaamia otoksia.

Oletteko te olleet häissä tänä kesänä?

<3:Venla

1 Kommentti

Lähetä kommentti