03.03.2019 | 0 Kommenttia

The best Mexican street food in Copenhagen

Voisin yksinkertaisesti elää guacamolella, siksi ei liene yllätys kuinka onnessani olin, kun bongasimme Köpiksestä tämän autenttisia meksikolaisia herkkuja tarjoilevan Blue Taco -ravintolan. Palasin mielessäni elävästi Meksikon reppureissuni tunnelmaan, auringon paahtamille elämää kuhiseville kaduille ja etenkin herkullisten tacojen ääreen. 

Blue Tacon listalta löytyy lukuisia vegaanisia vaihtoehtoja. Lisukkeista ja alkupaloista omia suosikkejani ovat Pan-fried zucchini, Plato de avocado, Yuca Frita ja Guacamole. Sen lisäksi kaikki vegaaniset tacot ovat suussa sulavia, mutta oma lempparini on kurpitsalla ja mustapavuilla höystetty Flor De Calabaza.

Nørrebron Blue Taco sijaitsee vegaaniystävällisellä alueella, jonka lähettyviltä löytyy muitakin todella hyviä ravintoloita, joista lisää vähän myöhemmin. Blue Taco on kotoisan pieni ja idyllinen, sekä erittäin suosittu. Pöytävarauksia ravintola ei ota vastaan, mutta tilaa vapautuu onneksi nopeasti ja annokset ovat kyllä kaiken odottamisen arvoisia.

 Tuoreilla kasviksilla, limellä ja korianterilla ei vaan voi koskaan mennä pieleen!

 

<3:Venla

0 kommenttia

Lähetä kommentti