11.10.2015 | 8 Kommentit

My old favourites: the hat and the lace tights

Pitkästä aikaa luvassa outfit -postausta sellaisia toivoneille. Tämä kyseinen asu on parin viikon takaa syntymäpäiviltäni. Suurin osa vaatekappaleista on oikeastaan jo varmaan ainakin viiden vuoden takaa, kuten vanhat lempparini: pitsisukkahousut ja meidän ystäväporukan kesken ”Vaahteramäen Eemeli” -hattu. Jo useampana syksynä on tullut kaivettua nämä vanhat suosikit kaapin pohjalta. Joka ikinen kerta niihin tykästyy uudelleen, vaikkeivat ne ehkä niihin aktiivisemmin käytettyihin yksinkertaisiin arkikuteisiini kuulukaan. Nykyään pyrin shoppailemaan harvemmin ja tekemään vain harkittuja ostopäätöksiä, sillä en halua päätyä hankkimaan kertakäyttötavaraa. Siksi juuri nämä vanhat pitkään ilahduttaneet ostokset tuovat aina hyvää mieltä kerta toisensa jälkeen.

Nyt haluaisinkin kuulla löytyykö teiltä pitkään säilyneitä suosikki vaatekappaleita tai asusteita?

Aurinkoista päivää tyypit ihanat!

PS. Nyt ne ovat taas täällä, nimittäin Indiedays Blog Awardsit, jossa palkitaan jälleen vuoden inspiroivimmat blogit. Mikäli olet saanut blogistani positiivista energiaa ja inspiraatiota, olisin huikean kiitollinen, jos jaksaisit käydä antamassa äänesi Elämää Venlan Silmin -blogille, joka löytyy sarjasta MOTIVATION. Äänestää voit TÄÄLLÄ! 

Haleja sunnuntaihin!

<3:Venla

8 Kommentit

  1. veera

    Oi nuo vaatteet ovat aivan ihanat:) ja toi sun tukka, pakko sanoa, se on vaan niin ihana<3 kävin äänestämässä sua<33 pusuja<3

Lähetä kommentti