22.05.2016 | 7 Kommentit

The perfect way to start weekend

Viikonloppu ei olisi yksinkertaisesti paremmin voinut alkaa. Sain pitää rakkaalle ystävälleni Jennylle ja lemppari Roki-koiralle turreilu-kierrosta Espoossa. Aurinko pisti onneksemme parastaan, ja saimme istua parantelemassa maailmaa ja nauttia raikkaat lounassalaatit kirkkaansinisen taivaan alla.

Kiitos ihanasta päivästä!

Koko viikonlopun sää ja seura on ollut timanttista. Toivottavasti tekin olette saaneet ottaa kaiken ilon irti ihanan kesäisistä keleistä.

Leppoisaa sunnuntaipäivää toverit!

<3:Venla

7 Kommentit

 1. Venla Savikuja

  Kiitos Viivi, ihana kuulla!

  Olen pienestä asti harrastanut liikuntaa aina jossakin muodossa. Nuorempana tuli tanssittua satubalettia, ala-asteella pelattua sählyä, leikittyä ja liikuttua paljon ulkona kavereiden kanssa. Ylä-asteella harrastin disco- sekä show-tanssia, ja lukiossakin tanssi oli vahvasti läsnä erilaisten proggisten muodossa. Myös pitkät pyörälenkit, lenkkeily ja ulkoilu ylipäätänsä, on aina ollut lähellä sydäntäni. Muiden harrastusteni lisäksi, olin alakoulusta lukioon asti mukana aktiivisesti partiossa, joten myös sitä kautta tuli liikuttua, vaellettua ja seikkailtua paljon luonnossa. Muistaakseni n. 7 vuotta sitten löysin tieni ensin ryhmäliikuntatunneille erilaisiin jumppiin ja pian sen jälkeen kuntosalille. Nykyäänkin liikun aina juuri niinkuin mieleni tekee ja kuuntelen olotilaani. Nautin siitä, että voin liikkua miten haluan, tapoja liikkua, kun on niin monia. Viime aikoina on tullut lenkkeiltyä ja tehtyä erilaisia monipuolisia lihaskuntotreenejä eniten pihalla ja kotosalla. Juurikin luonnossa liikkuminen on edelleen vahvasti läsnä, se on jotenkin terapeuttista ja rentouttavaa.
  Vegaaniksi ryhdyin viime vuonna. 🙂

 2. Nelli

  Moni on kysellyt vaikuttaako oma, vegaani ruokavalionne siihen mitä syötätte koirallenne? Tai aiotteko ehkä jatkossa kiinnittää asiaan huomiota jos ette vielä niin tee?
  Mulanista olisi muutoinkin kiva lukea enemmän, mistä hän tykkää, mitä hän juurikin syö, onko tyypillinen rotunsa edustaja…
  Minuakin kiinnostaa tosiaan tuo Mulanin ruokavalio mistä muutkin kyselleet.
  Oletko koskaan miettinyt, että voisit tehdä videopostauksen joskus?

  • Venla Savikuja

   Me syötämme Mulanille mm. MUSH B.A.R.F. -tuotteita, jotka sisältävät 90–95 % raakaa lihaa, luuta ja sisäelimiä, loppuosa tuotteesta koostuu kasviksista. Kuten esim. MUSH suomalaista hirvenlihaa ja poronlihaa, sekä Norjan lohta.
   Sen lisäksi liha- tai kalapohjaista nappulaa, joka on VILJATONTA ja ei sisällä perunaa (se sisältää: lihaa, elimiä, syömäkelpoisia luita, runsaasti ja monipuolisesti hedelmiä, vihanneksia ja marjoja).
   Meidän ruokavalio ei siis todellakaan vaikuta siihen mitä syötämme koirallemme, eikä tule vaikuttamaan jatkossakaan.

   Mulan on herttainen, iloinen, itsepäinen, erittäin ihmisläheinen ja energinen ja tähän mennessä kaikkien kanssa toimeen tullut ihana raikkain koira, joka on myös meihin syvästi kiintynyt. Mulan on myös todella aktiivinen ja kaipaakin paljon tekemistä ja liikuntaa, joten sopii mainiosti juurikin meille. <3

 3. ester

  Kuulostaa ja näyttää kivalta sun viikonloppu Venla ja tuo koira on kivan näkönen! Koirat ja kissat on ainakin niitä mun suosikkeja. 😀 Mullakin meni ihan kivasti viikonloppu poika kissani seurassa.

Lähetä kommentti