08.12.2014 | 20 Kommentit

Timeless waterproof boots

Lähdin mukaan Indiedaysin ja SORELin hauskaan talviseen yhteiskamppikseen, jossa tehtäväkseni annettiin luoda kolme asua SOREL -bootsien ympärille.

 SOREL on mulle kuin vanhakuoma, sillä useampi talvi ollaan jo dallailtu Stadin talvisia katuja, ollaan nähty yhdessä niin alkusyksyn koleudet, joulukuun pakkaset, kuin lopputalven loskatkin, ja mikä parasta : Aina on jalat pysyneet lämpiminä ja kuivina.

Tämä on se ratkaseva tekijä, mikä vaikuttaa ainakin meikän talven kenkävalintaan, sillä onko mitään inhottampaa kuin juosta riennosta toiseen sukat litimärkänä ja jääveden peitossa? Hrr.. Hytisyttää pelkkä ajatuskin. Onneks sitä ongelmaa näissä saappaissa ei ole!

Siispä ei tarvine kysyä miksi päädyn SORELin saappaisiin, kun kelailet näitä Suomen talven kosteahkoja kelejä. 😉 Juksaisin jos väittäisin, ettei valintaani  laadun lisäksi vaikuta myös näiden bootsien tyylikäs ulkonäkö.

Nämä sopivat niin metsäretkelle, kuin kaupunkille tai jopa fiinimpään iltaan, niin kuin itse tein. Riippuukin täysin siitä miten bootsit yhdistät.

Tässä mun kolme asua ja tapaa yhdistellä nämä saappaat. Ensimmäisen ja kolmannen asun kanssa yhdistin TIVOLI HIGH II BOOTSIT ja kuvissa toisena olevassa asussa käytin SCOTIA LACE BOOTSEJA.

Kertokaa mikä  asu- & kenkäcombo on teidän lempparinne?

TIVOLI HIGH BOOTSIT sopivat asuun kuin asuun, jo pelkän mustan värinsäkin ansiosta.

Vaikka nämä molemmat talvisaappaat ovat mun mieleen, tais nää SCOTIA LACE BOOTSIT kiilata silti mun ykköslemppareiks. Todella ajattomat, tyyliikkäät, mutta samalla rennot. Uskon, että nämä voivat olla sellaiset bootsit, joilla kävelen vielä parinkymmenenkin vuoden päästä.

Käy osallistumassa TÄÄLLÄ kampanjasivulla lukijakilpailuun, jossa voit voittaa SOREL-lempiparisi  itsellesi!

SORELin löydät myös Facebookista ja instagramista @SOREL @SORELfootwear #SORELstyle

Upeeta alkanutta viikkoa kaikille!

<3:Venla

20 Kommentit

 1. JereVii

  Oon aina pitänyt ton merkin kenkiä tietyllä tapaa kömpelön näköisinä ja jotenkin oon aina yhdistänyt ne jonnekin jäätikölle, en kyllä tiedä miksi 😀
  Kuitenkin näihin asuihin noi sopii tosi hyvin ja noi kuvat on ihan älyttömän makeita. Varsinkin noi mitkä vähän alaviistosta otettuja ja taustalla upea sininen taivas!

  http://omanelamanikuningas.blogspot.com

  • Venla Savikuja

   Voi kiitokset, todella mukava kuulla! 🙂 Oli kyllä mielettömän upea ja tunnelmallinen taivas taustalla 🙂

  • Venla Savikuja

   Jos tarkoitat tuota maastonvihreetä, missä on karvavuori, niin se on Mangosta 🙂

 2. Ulla

  Siis WAU !!!! Venla.,, taas mahtavia kuvia !!!! 🙂 Niitä on aina kiva katsella.

  Ihanaa Joulun odotusta Venla koko perheellesi 😀

 3. Hannah

  Scotia lace bootsit on kivat. Itsehän olen viimetalven kävelly punaisilla kuomakengillä. Nyt ovat olkeet vähän turhan lämpimät kun on pari astetta plussan puolella ja tennarit taas liian kylmät.

 4. N20

  Tää sun blogis on aivan ihana! Sun teksteistä pursuu hyvää oloa ja tuun aina hyvälle tuulelle näitä lukiessani. Treenipostauksiesi ansiosta sain motivaatiota aloittaa kunnon elämänmuutoksen pysyvästi 🙂 kiitos sinulle, ja hyvää joulun odotusta.

 5. Mari

  Hei wau! Onko nää kuvat jonku ammattilaisen ottamia? Upealta näyttää! Mistä toi sun neule/takki on? Ensimmäisissä kuvissa näkyvä siiis 🙂

Lähetä kommentti