01.06.2017 | 0 Kommenttia

Toivepostaus: Treenikuulumisia

Kuten otsikkokin sen jo kertoi, nyt luvassa yleisön pyynnöstä treenikuvia ja kuulumisia.

Näin kesällä en missään nimessä halua hikoilla tuvan hämärässä, sillä onhan tuosta valon määrästä vaan otettava kaikki ilo irti, satoi rakeita tai paistoi. Aivan kuten grillauksesta, mökkisaunasta ja uimisestakin. Jos liikkumisesta tulee hyvä olo, tulee allekirjoittaneelle auringossa ulkoilemisesta vielä tuplasti parempi olo. Kun eri vuodenaikojen jälkeen vihdoin ne odotetut kesän säteet lämmittävät kasvojani, lähtevät serotoniinitasoni välittömään nousuun ja olen onnellinen. Ei siihen aina sen kummempaa vaadita. 

Ranskassa reissussa ollessa tuli – kuten perinteisesti kaikilla matkoillani – käveltyä hurjasti. Varmaan kymmeniä kilometrejä päivässä, sillä mikäs sen parempaa kuin tutustua tuntemattomaan tai vähän tutumpaankin ympäristöön jalan. 

Suosin edelleen myös nopeita ja simppeleitä treenejä, jotka on helppo tehdä missä ja milloin vain, monesti vieläpä ilman sen kummempia apuvälineitä. Tämän päivän treeni oli seuraava:

3 kierrosta

  • 15 ojentajapunnerrusta kapealla asennolla ruohikolla, polvet tai varpaat maassa. Muista pitää keskivartalo tiukkana ja tuo kämmenet maahan siten, että sormet osoittavat suoraan eteenpäin ja käsivarret koskettavat kylkiäsi
  • 25 vatsalihasliikettä maassa istuen, jalat ojentuvat suoraksi eteen kuten kuvassa ja pysyvät ilmassa
  • 25 sumokyykkyä painolla tai ilman
  • 15 punnerrusta leveällä otteella polvet tai varpaat maassa

Lopuksi muutamia juoksuspurtteja Mulanin kanssa ja treenin päätteeksi vielä leppoisa kävely metsässä. 

Valoisaa viikonjatkoa toverit rakkaat!

<3:Venla

 

0 kommenttia

Lähetä kommentti