03.10.2013 | 8 Kommentit

Unelmille Siivet

Ihanaa torstai-iltaa ihmiset rakkaat!
Minullakin on kunnia olla mukana Unelmille Siivet – Konsertissa tukemassa lapsen oikeuksia ja nuorten hyvinvointia Suomessa. Klikkaa linkkiä http://www.lippupalvelu.fi/event/119117 ja osta liput konserttiin suoraan Lippupalvelusta. Jokaisesta ostetusta konserttilipusta Lasten Oikeuksien Tuki ry lahjoittaa 1€ lyhentämättömänä uudelle lastensairaalalle.

Konsertin tuotoilla tuetaan mm. Usko. Auta. Unelmoi. – Projektia, jonka tavoitteena on edistää nuorten hyvinvointia ja vahvaa itsetuntoa tarjoamalla heille työkaluja hyvän ja mielekkään elämän rakentamiseen. Projekti pyrkii ennaltaehkäisemään nuorten koulukiusaamista, yksinäisyyttä, pahoinvointia ja syrjäytymistä.

PS. Tykkää myös konsertin sivuista: https://www.facebook.com/unelmillesiivet.fi
Lisätietoja löydät osoitteesta www.unelmillesiivet.fi

Kuten tiedätte, en kuulu siihen ”viisi turhaa mainospostausta viikossa” -bloggaaja kastiin. Vaan kirjoitan omasta elämästäni ja mainostan ainoastaan sellaisia asioita, mihin itse uskon. Nyt teillä on mahdollisuus nähdä mahtavia esiintyjiä ja ennen kaikkea tukea hyvää asiaa. Varmista, ettet missaa tätä konserttia ja mene heti ostamaan oma lippusi!

<3:Venla

8 Kommentit

 1. Marisse

  Ootko menossa i love me-messuille? Aaaa mä niin toivon et oot menossa lauantaina 😀 ois niiiin ihana nähä sut livenä, ois aikamoinen viikon pelastus 🙂

 2. Aida

  Heippa! Kysyn nyt ihan ei yhtään aiheeseen kuuluvaa asiaa. Eli siis aamutreenistä ja aamupalasta. Jos treenaan aamulla miten silloin syön aamupalan. Jos esim syön aamulla puuroa ja leipää ja juon lasillisen maitoa ja vettä tai rahkaa, leipää ja maito+vesi. Puokitanko ne? Aattelin vaan että jää melko pieneksi ennen treeniä yksi leipä ja vesi. Eli miten kannattaa syödä ennen aamutreeniä ja sen jälkeen niin ettei nyt kuitenkaan syö kahta täyttä aamupalaa?

  • Susanna

   Moikka Aida! Vastailisin tuohon sun aamutreeni-kommenttiin, kuinka itse teen, kun oon aamuisin treenannut n. 5 vuotta. Eli ite en ainakaan syö edes aamupalaa enne treeniä, ellei ole ihan tajuton nälkä ja tuntuu etten kykene nälältäni treeniin. Sillon syön yhden leivän, päällä leikkelettän ja juustoa. Ja vettä n. lasillinen, mitä juon toki aina ennen treeniä aamuisin ja muutaman kulauksen tietysti treenin aikana. Ja tietysti tää ravinnontarve riippuu myös sun omista tottumuksista, kuinka oot tottunut syömään. Niin ja treenin pituudesta ja raskaudesta. Oma treenini kestää n. 40 min ja on hyvin lihaskuntopainotteinen ja raskas.

 3. Riikka

  Moi!

  Osaatko sanoa sopiiko noi Fastin Hera80- jauhot laihduttajallekin? Poikaystävä on suositellut sekoittamaan vain puolet tuosta 1 dl:n määrästä, ettei tuu liikaa, mutta mitäpä sä sanot? 🙂

 4. Elina

  Oot kyl mieletön tyyppi<3 Sun innoittamana oon nyt aloittamassa terveellisempiä elämäntapoja.
  Mahtavaa syksyn jatkoa sulle!!! Diggaan tästä sun blogista älyttömästi! 😀

 5. Suski

  Mahtavaa Venla. Kaikenlisäksi sulla on instagramissa 20 000 seuraajaa enemmän kuin yhdellä Suomen suosituimmista bloggareista 😀 go girl!!

 6. laura

  Hei venla ! 🙂 oletko siis esiintymässä tuolla konsertissa? Vai oletko katsomossa? Minä olen siskoni kanssa menossa tuonne. Olisi tosi huikeeta nähdä sut livenä!:)

 7. laura

  Hei venla! Oletko esiintymässä tuolla konsertissa vai oletko katsomossa? 🙂 minä olen siskoni kanssa menossa tuolle konsertille 🙂 olisi tosi huikeeta nähdä sinut livenä!:)

Lähetä kommentti