02.05.2017 | 14 Kommentit

UUDET TUULET

Istuin joitakin viikkoja sitten Me Naisten päätoimittajan Iinan ja toimituspäällikkö Varpun kanssa alas. Nykyään koitan luottaa yhä enemmän ja enemmän intuitiooni. Minulle tuli meidän keskusteluistamme hyvä olo. Oli aika taas uudelle muutokselle, kirjoitin sopimuksen Sanoma Media Finlandin kanssa ja täällä sitä nyt ollaan, uudessa blogikodissa. Rustailemassa edelleen omalla otteella ja juuri niistä asioista, jotka minäkin päivänä mieluisilta, luontaisilta ja tärkeiltä tuntuvat. 

Kuten aina muutoissa, saattoi tässä kyseisessäkin muutama kuva tipahtaa muuttokuorman laidan yli jonnekin matkan varrelle. Onneksi se ei enää tänä päivänä liiemmin murehdituta, sillä kuten viisas ystäväni aikoinaan interreilillä ollessamme minulle muistutti: ”Ei kannata suotta liikaa kiintyä, mitään kun ei täältä mukaansa saa.” Hetkeä aiemmin koko Euroopan alkureissun kuvasaldo oli jäänyt muistitikun sijaan venetsialaisen nettikahvilan koneelle. Tuskin se sieltä löytyy enää tänä päivänä, kun nuo vanhat pöytäkoneet ja keskusyksiköt ovat saaneet väistyä wifi-yhteyksien tieltä, mutta kenties se oli siellä ainakin joitakin vuosia, ilahduttamassa muita reilaajia. Otoksia, joissa istuimme saksalaisen poliisiauton kyydissä, joka oli poiminut kaksi väsynyttä reissaajaa pimeän moottoritien varrelta ja antanut kyydin hostellille. Vaikka noita konkreettisia kuvia ei minulta sattuneesta syystä enää löydykään, on ystävällisten poliisien kaunis ele piirtynyt visusti muistoihini. 

Ei muuta kun taas uusia muistoja luomaan! Hymyilyttää, olen aika innoissani. Toivottavasti rakkaat vanhat lukijani löysivät tiensä tänne uuteen osoitteeseen. Oikein lämpimästi tervetuloa myös kaikille mahdollisille uusille lukijoille!

Tarkoituksena olisi jatkossakin postailla mahdollisimman monipuolisista aiheista. Aina kuvista ja arjen pintaraapaisuista sinne informatiivisempiin ja syvempiin aiheisiin. Nyt saa toki myös toivoa! Mitä sinä haluaisit tulevaisuudessa täältä lukea? 

 

<3:Venla

14 Kommentit

    • Venla Savikuja

      Se on vuosi sitten (vai olisiko peräti pari vuotta?) hankittu Vero Modasta 🙂

Lähetä kommentti