03.01.2016 | 13 Kommentit

UUSI KOTI

..nimittäin blogikoti. Niinkuin kaikkiin muuttoihin, liittyy blogimuuttoihinkin usein paljon intoa, suunnittelua, työtä, jännitystä, hienosäätöä ja mahdollisesti myös vähän isompaakin sähellystä ja stressiä. Vaikka ”pakkaustarvikkeet” onkin hankittu ajoissa ja muuttolaatikoihin merkitty mihin huoneeseen mikäkin laatikko toimitetaan, saattaa silti tapahtua jotakin yllättävää. Vaikka kantajia olisi riittävästi ja kamppeet pakattu huolella, voi siitäkin huolimatta kiireessä muuttotiimiltä vahingossa eksyä tai särkyä tavara jos toinenkin matkalla, mutta sekään ei maailmaa kaada, mikäli perusjutut ovat kunnossa.

Nyt kun vanha blogikoti on siivottu ja palautettu, ja isommat ”tavarat” siirretty, on aika hyökätä ilolla ja innolla uuden kodin kimppuun. Nyt ”laatikot” ovat täällä, ja on aika tarkastaa uuden asunnon kunto ja kirjoittaa mahdolliset ongelmakohdat ylös. Suurin remontti on jo tehty, mutta vielä muutamat ”listat”, ”valokytkimet” ja ”tavarat” odottavat oikeaa paikkaansa ja parikin huonekalua vielä seikkailee jossakin matkalla. Toisin sanoen, muutamat kuvatiedostot tekevät edelleen tuloaan blogiin bittiavaruudessa ja mahdollisten muidenkin käytännön asioiden on tarkoitus tulla täysin kuntoon pikimmiten. (Kuvat siis muuttuvat kaikki yhtä suuriksi jne).

Olen kiitollinen kaikesta palautteestanne, ihanan moni aktiivinen lukija onkin jo osallistunut kanssani uuden blogin remppatalkoisiin lähettämällä viestiä.

Kaikki saadaan kyllä kuntoon. Sanonkin nyt kuten isäni totesi siskolleni laskettelurinteessä, systerini laskiessa syöksylaskua suoraan mustaa rinnettä alas: ” Maltahan mielesi!” 😀

Kaikki järjestyy kyllä. Tärkein on kunnossa. Te olette tulleet mukanani tänne ja kotihan on siellä missä meidän sydän on ja voin kertoa, että sydän on täällä. Se ei onnekseni hukkunut matkan varrella. Olen todella innoissani blogini päivittyneestä huomattavasti modernimmasta ilmeestä ja toivottavasti tekin. Tekstiosiot pitäisi nyt myös olla korjattu puhelimella mielekkäästi luettavaan kuntoon.

Jos tuntuu, että jokin mättää tai pistää silmään, laittakaahan viestiä rakkaat!

En malta odottaa, että pääsen ”sisustamaan” kanssanne uutta kotiamme = toisin sanoen luomaan sisältöä ja lisää yhteisiä kirjoituksia ja muistoja teidän kanssanne!

Rentouttavaa sunnuntaipäivää toverit!

<3:Venla

13 Kommentit

 1. Sara

  Aivan ihana teksti ja wau mitä kuvia! Ihanaa alkanutta vuotta Venla ja kiitos kun jaat inspiraatiota! 🙂

 2. Piia

  Kivalle näyttää uusi blogikoti. Ja toimii hyvin myös puhelimessa.
  Olet niin ihanan elämänmyönteinen ja aito ihminen, että sun kirjotuksia on aina mukava lukea.

 3. Essi

  En tiedä pystytkö itse vaikuttamaan, mutta kiva juttu olis jos aina näkyis bloglovin sovelluksessa koko teksti, ettei tarvi klikata ”Wiev original post” ja siirtyä nettisivuille 😀 tää merkintä ainakin näkyi. Monesti jää helpommin lukematta loppu postaus jos täytyy siirtyä

 4. Lissu

  Hei tuli mieleen, kun lenkkeilet talvisinkin, niin mitä lenkkareita käytät? Omani lipsuvat hieman näin talvikelillä ja harkitsen ”järeämpien” ostoa. Olisi kiva kuulla sinun mielipiteesi ☺

 5. Nena

  Tekstin koko vois olla hiukan isompi. Nyt joutuu tihrustamaan 😀 Sivun suurentaminenkaan ei auttanu, kun sitten kuvat on ihan järjettömän kokosia.

Lähetä kommentti