24.02.2016 | 23 Kommentit

V/S BY: VENLA SAVIKUJA

Jälleen tämäkin vuosi 2016 tuo tullessaan paljon uusia huikeita kujeita. Yksi niistä on tänään julkistettu asia. 

Vihdoin saan siis paljastaa teille, minkä parissa olen puuhastellut jo pitkään. Tänään lanseerattiin ihka oma verkkokauppani, jonka tuotoista osa ohjataan hyväntekeväisyyteen. JEE NIIN SIISTIÄ!!!

Samalla julkistettiin uusi V/S -brändini, jonka ensimmäinen lanseerausalue on vaatteet. Verkkokauppani tarjoaa raikkaita, persoonallisia, yksinkertaisen tyylikkäitä ja ennen kaikkea mukavia vaatteita, urheiluvaatteista vapaa-ajan vaatteisiin.

Vaatteiden ostaja tukee eläinsuojelutyötä

Ohjaaan osan tuotoista hyväntekeväisyyteen. Ensimmäisenä lahjoituskohteena onkin siis tuttu Helsingin eläinsuojeluyhdistys (HESY) ry.

Verkkokaupan tavoitteena on luoda teille helppo kanava tehdä ostoksia ja samalla tukea tärkeitä kohteita, kuten tällä hetkellä ensimmäisenä eläinsuojelutyötä.

Tulevaisuudessa verkkokaupan tuotevalikoimaa on tarkoitus laajentaa.

Jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan yksi euro Helsingin eläinsuojeluyhdistykselle (HESY) ry.

Jos karvakamut ovat lähellä sydäntäsi kannattaa käydä ihmeessä tilailemassa siistejä treenikuteita, sekä ihanan pehmeitä collegeita ja huppareita TÄÄLTÄ verkkokaupasta, joka löytyy myöskin tuolta blogini yläpalkista. Uskon, että eläinrakas ystäväsikin saattaisi ilahtua kyseisistä muistiaisista.

Nyt käynnistän V/S BY:VENLA SAVIKUJA -lanseerauksen kunniaksi skaban, jonka palkintona parhaat kuvanne pääsevät esille blogiini ja Instagramiini, ja samalla saat tietysti shout-outit.

Kilpailuohjeet:

Kun tilauksesi on saapunut perille kotiin, lisää kuva sun uudesta V/S BY:VENLA SAVIKUJA vaatteesta Instagramiin hashtagilla #vsbyvenla jotta voin käydä tykkäilemässä teidän kuvistanne ja julkaista lempparit omissa kanavissani.

As you grow older, you will discover that you have two hands, one for helping yourself, the other for helping others.

-Audrey Hepburn

Tehdään yhdessä hyvää!

<3:Venla

23 Kommentit

 1. Annaa

  Aivan ihana uutinen! Ja vielä tuo löytöeläinten auttaminen, vau Venla! Tilasin juuri tuon valkean collegen. Odotan innolla nettikaupan laajentumista. 🙂

 2. Kolibri

  Moi Venla! Todella hienoa, että osa tuotoista menee hyväntekeväisyyteen 🙂 Jos saa ehdottaa seuraavaa hyväntekeväisyyskohdetta, niin nuorten aikuisten mielenterveystyö olisi varmaan jotain, joka olisi myös kipeästi rahoituksen tarpeessa 🙂

 3. Henzku

  Oi vitsi kuinka siiiisti juttu tämä! Varmasti ainakin jossakin vaiheessa lähtee huppari tilaukseen ellei samantien. 😉

  Todella hienoa, että osa tuotoista menee hyvään tarkoitukseen! 🙂

 4. Sarppa

  Ihan mahtavaa!!! Oli pakko tilata heti t-paita!!!! Luultavasti lisätilausta tiedossa. Oot ihan huikea mimmi.

 5. veerala

  Mahtavaa! Hieno aluevaltaus! 🙂 Täytyypä käydä kurkistamassa, josko jotain laittaisin heti tilaukseen 😉

 6. Minna

  Ihanan yksinkertaisia! Ja todella hienoa, että osa tuotoista menee hyväntekeväisyyteen. ❤

 7. Minna

  Ihanan yksinkertaisia! Ja todella hienoa, että osa tuotoista menee hyväntekeväisyyteen. ❤
  Yritin tilata paidan, mutta ei onnistu, kun kaikki luottokortit eivät kelpaa tai ei pysty heti maksamaan. Ymmärsinkö oikein vai enkö vain osannut

  • Venla Savikuja

   Visa electron, debit ja luottokortit toimivat. Jos jostain syystä maksu ei onnistu, varmistathan pankistasi, että kortissasi on nettimaksu päällä, jotta voit tehdä ostoksia netissä. 🙂

 8. Minna

  Hienoa! Olisipa kiva saada koirallekin tuommoinen huppari! 🙂 Voisikohan olla mahdollista joskus laajentaa myös karvakamujen vaatteisiin? 😛

 9. J

  Olin jo tilaamassa, mutta harmikseni en omista luottokorttia.. :/ Oletko aatellut myöhemmin lisätä maksuvaihtpehtoja, sillä uskon, että läheskään kaikilla varsinkaan nuorilla ei ole luottokorttia! Olisin niin halunnut sen collegen :p

 10. Käyttäjä1967

  Hei,
  Olipas mukava ylläri, tämä verkkokauppa. Heti riensin tutustumaan. Mutta ennen tilausta…
  Lisäisitkö verkkokaupan sivuille tiedoksi mistä materiaalista vaattet on valmistettu. ”Korkealatuinen materiaali”- kuulostaa hyvältä, mutta olisi kiva tietää onko materiaalina puuvilla, keinokuitu vai…?
  On myös tosi hyödyllistä jos vaatteen näkee kuvassa ihan oikean ihmisen päällä. Ja ihan mitä sitten myytkin, jos tuotteen ohessa on kuva Mulanista- on ostopäätös entistä helpompi tehdä;)!!

  Paljon onnea uudelle aluevaltauksellesi!!

 11. Esme

  Collegepaita tilattu!
  Siistin ja simppelin näköisiä vaatteita. Plussaa edullinen hinta sekä hyväntekeväisyys aspekti.
  Olis huikeeta jos valikoimaan tulisi vielä collegehousuja, pääsisi mätsäämään paidan kanssa 🙂

 12. noora

  Ihan mieletöntä! Super hienoja ja niin ihanan yksinkertasia. Heti lähti tuo valkoinen gollece paita tilaukseen. Nyt vaan oottelen innolla koska se saapuu!

Lähetä kommentti