24.05.2016 | 10 Kommentit

Vanhankaupunginkoski

Kuten postauksistani on saattanut päätellä, viime aikoina on tullut pyörittyä muiden kiireiden vastapainoksi toinen toistaan kauniimmissa ja rauhoittavimmissa maisemissa, ja vieläpä parhaassa seurassa. Yksi paikoista, jonne tuli viikonloppuna seikkailtua lapsuudenystäväni Servehin johdolla, oli kerrassaan ihastuttava Vanhankaupunginkoski. Jälleen yksi näkemisen arvoinen lisä Helsingin viehättävien ulkoilualuidenlistalle. Kannattaa ihmeessä vierailla, mikäli ette ole sitä jo tehneet. Horisontin taa hiljalleen lipuva ilta-aurinko oli otollinen maisemakuvaukselle ja mitä antoisimmille & voimaannuttavimmille keskusteluille.

Siinä kävelyn lomassa tuli ihasteltua veden läheisyyteen joogaamaan ja piknikeille tulleita hyväntuulisia ihmisiä. Vitsi mikä kesämeininki!

Suuntasimme kohti Arabianrantaa.

Kiitos ihanan rentouttavasta lauantai-illasta! Energistä viikonjatkoa kaikille! <3:Venla

10 Kommentit

 1. Kersti

  Upea maisema! Venla, voisitko kirjoittaa siitä miten aloitat sun aamut? Miten pidät mielen reippaana? Onko Sinulla aamurutiineja?

 2. mallu

  Tuolla suunnalla kannattaa kävellä pitkospuita pitkin Lammassaareen, tai jos koira mukana, niin kuitenkin lintutornille ja piilokojuun. 🙂 Jos Arabian rannasta päin tulee, niin menee sillan yli ja lähtee vasemmalle, sieltä löytyy ihana reitti!

  • Venla Savikuja

   Totta! Joo käytiinkin itse asiassa samalla reissulla myös siellä, tein Lammassaaresta erillisen postauksen. 🙂

Lähetä kommentti