17.02.2016 | 9 Kommentit

Vatsalihastreeni seisten

Tämä super nopea ja tehokas vatsalihastreeni on omistettu kaikille niille, jotka ovat toivoneet vaihtoehtoista treeniä perinteisille istumaannousuille ja sen lattialla tehtäville toveriliikkeille. Kyllä, kyseessä on siis vatsalihastreeni seisten. Eli jos siivouspäivä jäi väliin, niin ei hätää, tässä treenissä ei lattiatasolla pyöritä. Nämä liikkeet on helppo tehdä missä ja milloin vain, sillä välineitäkään et tarvitse.

Liike 1. lähtöasento
Taivutus sivulle 2-3 sarjaa ja 20 toistoa per puoli.
Liike 2. yhen jalan linkkari seisten 3 x 20 toistoa per jalka.

Liike 3. lähtöasentoSivulle taivutus ja jalan nosto sivulle. 2-3 sarjaa ja 20 toistoa per puoli.
Liike 4. kyynärpään napautus vastakkaiseen polveen. 2-3 sarjaa ja 20 toistoa per jalka.Liike 5. polven nosto sivulle ja napautus saman puolen käden kyynärpäähän. 2-3 sarjaa ja 20 toistoa per puoli.Liike 5. vaihtoehtoinen variaatio. Muuten sama, mutta käsi niskan takana.

Ei muutakun musat pauhaamaan, vatsalihakset töihin ja hiki virtaamaan!

 Mun instagram-seuraajat näkivätkin jo videokollaasin muutamista liikkeistä täällä @venlasavikuja

Oikein virkistäviä treenejä kaikille!

<3:Venla

training clothes: Kari Traa, gifted

9 Kommentit

 1. Eeva

  Kiitos Venla!Täytyy päästä pian kokeilemaan vatsalihaksia seisten. Tuntuvat nuo vatsarutistukset olevan normaalisti itselle se heikoin lenkki..Aurinkoista kevään alkua!

  • Venla Savikuja

   Mukavaa jos treeni tuli tarpeeseen. Kiitos, ihanaa kevään alkua sulle Eeva! 🙂

 2. Käyttäjä1876

  Loistava treeni! Itsellä niskat menee helposti jumiin opiskellessa yms. ja tällöin vatsalihasten teko lattialla on melko ikävää ja voi tekniikan kärsiessä vielä pahentaa kumia!
  Kiitos! Ihanat kuvat jälleen ja niin terve ja kaunis nuori nainen!

 3. Henna

  Voi kiitos ihanista treenivinkeistä Venla! Tekee hyvää välillä treenata ihan muulla tapaa kun tutuilla vatsarutistuksilla maassa maaten, joten tämä pääseekin heti käyttöön 🙂

 4. Matleena

  Moi 🙂 minulla on sellainen tilanne, että olen äiti ja opiskelija, eli aika kiireinen ja köyhä. En myöskään viihdy kuntosaleilla, joten en viitsi käyttää niihin rahojani. Nyt selkäni on todella jumissa ja painoa on päässyt tulemaan. Pystyisitkö tekemään postausta aloittelevalle urheilijalle ja mieluiten ulkona? Ja nimenomaan ei kuntosalilla 🙂 Olisi huippua saada hyviä vinkkejä että saataisiin tämäkin mamma kesäkuntoon!

Lähetä kommentti