05.05.2016 | 13 Kommentit

Vegan brunch ideas

Viime viikonlopun brunssipöytä notkui jälleen kerran toinen toistaan upeampia herkkuja, joita sisko ja äiti olivat loihtineet.

Nyt luvassa siis paljon vegaanibrunssi-inspiraatiota kuvien muodossa.

ihanaa valkopapu-tomaattilevitettä ja gluteenitonta focacciaa
avokado-punasipuli-perunasalaattiapaprikoita linssi-kasvistäytteellä (ohje löytyy Pirkka-lehdestä) tankoparsapiirakkaa & korianteri-tomaatti-quinoasalaattia
hedelmäsalaattiasitruunajäätelöä mangolla ja passionhedelmällä

Tuli aivan nälkä kuvia selaillessa!

Meidän vappu sujui oikein leppoisissa merkeissä. Piipahdimme autolla ystävän järjestämiin juhliin, jossa jengiä kyllä riitti huikea määrä.  Heräsimme virkeinä vappupäivään ja suuntasimme aurinkoisen aamulenkin kautta brunssille. Miten ihanaa!

Toivottavasti teilläkin oli onnistunut vappu! Mitä puuhailitte?

Entäpä mitä suunnitelmia on tälle päivälle?

Aurinkoista ja makoisaa viikonjatkoa!

PS. Kiitos brunssiherkkujen loihtijoille pöydän antimista ja tietenkin seurasta!

<3:Venla

 

13 Kommentit

 1. Juulia

  Olivatko munkit myös vegaanisia? Jos olivat niin oisko mahdollista saada reseptiä niihin?

 2. Lemmi

  Todella herkullisia kuvia! Kyllä tuollainen brunssi kelpaisi 🙂 Vappu meni ystävän kanssa aika rauhallisissa merkeissä, piipahdimme Tampereen keskustassa ja siellä riitti kyllä menoa ja vilskettä 🙂 Tänään suuntaan itseni jälleen Tampereen keskustaan ja näytän paikkoja pikkusiskolle ja hänen poikaystävälleen sekä käymme varmaan jossakin ihanassa vegaani-ystävällisessä kahvilassa, niitä täällä onneksi riittää <3

 3. eeva

  Ihana lukea blogia, jossa on osana sekä urheilu että eettiset elämäntavat! Tuntuu, että usein ne nykypäivän maailmassa mielletään jopa vastakohdiksi..
  Oon itse ollut nyt vegaanina pari kuukautta, mutta koska urheilen paljon niin tuntuu etten vaan saa syötyä tarpeeks. Oisko sulla vielä joitain konkreettisia vinkkejä miten sais syötyä varsinki sellasta terveellistä mutta energiarikasta ruokaa, josta sais vielä protskujaki? Tuntuu toisinaan hirmu vaikeelta, kun on allergioita soijaan ja palkokasveihin..
  Mutta kiitos ihanasta blogista ja energiarikasta päivää sulle! <3

 4. Pauliina

  Muokkaatko sun kuvia mitenkään? Kun sun kuvat on aina nii raikkaita ja valosia:) saisko myös kysyä et mikä kamera sulla on? 🙂 P.S. Oot kaunein<3

  • Venla Savikuja

   Kuvaan raw-kuvia ja käsittelen kuvat jälkikäteen= eli lähinnä säädän valot ja värisävyt (useimmiten mahdollisimman sellaiseksi, kuin tilanne kuvienottohetkellä todellisuudessa livenä näytti).
   Kuvaan useimmiten Nikon D750 ja 24-120mm f4 -objektiivilla. 🙂

   PS. Oi kiitos<3

Lähetä kommentti