06.08.2017 | 1 Kommentti

Vegånia – vegaaniruokafestivaali

Turussa järjestettiin tänä viikonloppuna ensimmäistä kertaa Vegånia – vegaaniruokafestivaali. Tapahtuman pääosassa on maukas ruoka, joka on laadukasta, kestävästi tuotettua ja eettistä. Satuimme iloksemme olemaan samalla suunnalla, joten pistäydyimme paikan päälle maistelemaan herkkuja. 

Ravintola Karu Izakaya:n annos vei kielen mennessään, niin kertakaikkisen maukasta.

Tres Restaurantin itsepuristetun omenatäysmehun maku oli kerrassaan taivaallinen.

Tres Padron

Jälkkäriksi valikoitui Rosterin suussasulava sitruunaverbenaposset, marinoidut mansikat & marenki.

Siinä vaiheessa kun me saavuimme pelimestoille, muutamien ravintoloiden listoja koristivat sold out -lappuset, joten tapahtuman suosio lienee yllättänyt ravintoloitsijatkin. Mahtavaa! 

Kaikkien ravintoloiden annoksien maisteluun ei valitettavasti vatsalaukku antanut myöten, mutta jäipä jotakin ensi kertaan!

<3:Venla

1 Kommentti

  1. veggies

    Hei upea ihana Venla. Olen vähän hämilläni kun olen itse aloitteleva vegaani ja luin ilokseni kivoja vege postauksia sulta mutta oletko siis nyt ihan hetki sitten (tyyliin 2kk sitten ) lopettanut lihan syönnin kun näin postauksen jostain lihalautas illallisesta keväältä mutta myös vegaanijuttuja pari vuotta sitten? Vai syötkö siis lihaa silloin tällöin jolloin itse kutsuisin ruokavaliota lähinnä plant based dietiksi koska vegaanisuus on mun mielestä sellainen aate jossa ei eläinperäisiä tuotteiota syödä tai käytetä koskaan kun taas plant based on käsittääkseni sellainen jossa suositaan vegaani tyylistä ruokaa terveyssyistä mutta ajoittainen lihan syönti on ok. Correct me if I’m totally lost : ))

Lähetä kommentti