09.08.2016 | 4 Kommentit

VOIMAA LUONNOSTA

Kun omien ajatusten punaiset langat menevät solmuun, tehtäviä on vaikea jäsennellä, eikä oikein tiedä mistä aloittaisi. Totean, että on parempi hengittää syvään ja suunnata paikkaan, jossa asiat saavat oikeat mittasuhteet: luontoon.

Kerta toisensa jälkeen saa mahtipontinen metsä näyttämään omat murheet tai stressiä aiheuttaneet listat vähän lyhyemmältä, ellei jopa mitättömältä. Universumin mittapuulla omat suuremmatkin haasteet alkavat kutistua. Siinä maailmankaikkeuden tyyneyttä sisään hengitellessä, alkavat asiat palautua oikeaan tärkeysjärjestykseen.

Avara miljöö ja hiljaisuus antaa tilaa omille ajatuksille. Pikkuhiljaa mieli alkaa näyttää kirkkaammalta ja mietteet alkavat lutviutua.

Jos oikein tarkasti malttaa pysähtyä kuuntelemaan, saattaa jopa löytää ratkaisuja mieltä askarruttaneisiin kysymyksiin. Yllättäen hartiat eivät tunnukaan niin raskailta ja kaikki näyttää jotenkin seesteisen valoisalta. Kevein ja inspiroitunein mielin on huomattavasti helpompi tarttua tuumasta toimeen.

Ensi kerralla, kun kiire tai stressi meinaa saada yliotteen sinusta, haastan sinut irtaantumaan edes pieneksi hetkeksi kaikesta. Kävele rannalle, metsään, vehreään puistoon, kalliolle tai johonkin sinulle mieluisaan luonnon kolkkaan. Joskus pienikin etäisyyden ottaminen voi auttaa.

Voimaannuttavaa viikonjatkoa toverit!

<3:Venla

4 Kommentit

  • Venla Savikuja

   Kävin lukaisemassa. Hieno postaus, Hansu! Olit listannut paljon hyviä pointteja! 🙂

 1. Venla Savikuja

  No sanos muuta, on sillä vaan ihmeellinen voima. Kuulosti hyvältä plääniltä Juuli! 🙂

 2. Juuli

  Kylläpäs sattu sopivasti. Just eilen oli jotenki levoton olo ja aattelin lähteä pyöräilemään maanteille. Viime metreillä muutinkin suunnitelmia niin, että lähinkin läheiselle pururadalle metsän keskelle kuljeskelemaan kävellen ja juosten. Kuin rauhottava vaikutus sillä olikaan. Nyt just sama suunnitelma tälle päivällekki 🙂

Lähetä kommentti