19.02.2016 | 2 Kommentit

Voittaja on…

In collaboration with Samsung

Kuten kerroinkin teille aiemmin täällä postauksessa, Samsung haastoi mut kokeilemaan uutta Galaxy S6 edge+ puhelinta.

Puhelimen kaunis muotoilu, design & kaareva näyttö hurmasivat jo heti ensikosketuksella. Kauniin ulkomuodon lisäksi näyttö on erittäin selkeä. Vaikka puhelin on siro, pinta on silti miellyttävän tuntuinen ja siitä saa hyvän otteen. Vanhan puhelimeni pinta oli nykyiseen verrattuna liukas kuin palasaippua.

Samsung Galaxy S6 edge+ toimii yhteen myös Gear S2 älykellon kanssa. Mikäli siis seisot näpit jäässä pakkasessa, voi viestit kuitata kätevästi kellon kautta, ilman puhelimen kaivamista laukun pohjalta. Tai mikäli olet juoksulenkillä musat korvissa, onnistuu biisinkin vaihtaminen vaivatta kellon kautta. Gear S2 mittaa myös sykkeen ja laskee askeleet. Kellon ohjaaminen onnistuu näppärästi pyörivällä kellokehällä.

Vaikka suhtauduinkin aluksi hieman skeptisesti puhelimen vaihtamiseen, sillä uuteen tottuminen jänskätti. Sain kuitenkin lopulta todeta, että asiaan tarkemmin perehtyminen kannatti todella.

Pakko myöntää, että tähän uuteen totuttuani, ovat puhelimen toiminnot ja tehokkuus vakuuttaneet minut sen verran hyvin, etten enää palaisi vanhaan. Myös Make on kuolannut mun puhelintani, ja harmitellut omansa puuttuvia ominaisuuksia. Varsinkin ”takaisin meno” -painike on erittäin kaivattu ja tarpeelliseksi todettu lisä, joka nopeuttaa varsinkin tällaisen sometyöläisen puuhia.

Ioinen yllätys oli myös laturi, jossa on pikalataus, jonka kesto on piuhalla vain 90 minuuttia. Tämän lisäksi puhelin tukee myös langatonta latausta. 

Kiitokset Samsungille haasteesta, oli antoisaa pohdiskella alkuun jännittävältäkin tuntuvien muutoksien tuomia positiivisia vaikutuksia ja huomata, että jälleen uskallus ja uuden kokeileminen kannatti.

Erityisen mahtavan tästä haasteesta teitte myös te, heittäytymällä rohkeasti mukaan ja ottamalla osaa skabaan. Arvostan, että käytitte aikaanne aiheen mietiskelyyn ja omakohtaisten kokemustenne kirjoittamiseen. Kuten aiemmin totesinkin, teidän muutostarinanne olivat hurjan voimaannuttavia ja niitä oli todella mielenkiintoista lukea. Kaiken kaikkiaan kilpailuun otti osaa huikeat reilusti yli tuhat ihmistä.

Skaban ja Samsung Galaxy S6 edge+ puhelimen itselleen voitti nimimerkki Jenna vastauksellaan:

”Yksi elämäni suurista muutoksista tapahtui itse asiassa aivan äskettäin ja liittyy oman ajatusmaailman muuttamiseen. Olen pienestä piten ollut ujo ja miellyttämishaluinen ihminen. En ole kehdannut sanoa omia mielipiteitä peläten muiden ajattelevan niiden olevan jollain tapaa vääriä tai hassuja. Halusin kaikkien vain näkevän iloiset kasvoni vaikka joku olisi juuri todella pahoin loukannut minua enkä halunnut myöskään asettua vastapuolelle muita vastaan, peläten ulkopuoliseksi leimautumista. Tämä on näkynyt myös työelämässä mm. sillä etten ole sanonut minua harmittaneista asioista enkä pitänyt puoliani. Viime vuoden loppu puolella tajusin, että elän elämää vain itselleni enkä muita miellyttääkseni. Opettelin uuden ajatusmallin, jossa pysähdyn miettimään miltä minusta todella tuntui, mitä minä todella haluan ja miten haluan asiat tehdä. Olen opetellut sanomaa ei, asettamaan rajat ja pitämään kiinni itselleni oikeasti tärkeistä asioista välittämättä siitä mä, mitä muut ovat mieltä asiasta. On ollut yllättävää huomata kuinka ympärillä olevat ihmiset ovat kunniottaneet valintojani sekä tukeneet päätöksiäni, vaikka ne olisivat poikenneet heidän valinnoistaan. Pelkoni eivät ole toteutuneet ja on ollut vapauttavaa tuoda omat mielipiteet julki. Enää ihmettelen, miksi en uskaltanut tehdä tätä aikaisemmin.”

Jenna, sinuun otetaan sähköpostitse yhteyttä. JEE! Oikein lämpimät onnittelut!

Kiitokset kaikille osallistuneille. Tittididii!!! MAHTAVAN OSALLISTUMISAKTIIVISUUTENNE ANSIOSTA, PÄÄTIN LAITTAA TEILLE VIELÄ TOISEN SKABAN KÄYNTIIN INSTAGRAMIN PUOLELLA. Eli ei hätää, jos ei onni suosinut tässä blogikilpailussa, sinulla on vielä erinomainen mahdollisuus voittaa itsellesi tuo kyseinen huikea Galaxy S6 edge+ puhelin.

Kannattaa vaania kärppänä meikäläisen instagram tiliä, joka on @venlasavikuja , jotta kuulet tarkemmat kilpailuohjeet & näet kun polkaisen skaban käyntiin!

IHANAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE!

<3: Venla

2 Kommentit

  1. j3nni

    Aiempi postaus Galaxy S6 edge+ puhelimesta on mennyt ohi mutta Galaxyn puhelin vaikuttaa todella kiinnostavalta. Erityisesti tuo puhelimen ja älykellon kombo, sillä treenitietojen päivittäminen kellosta puhelimeen käy hermoille. Lumia taitaa olla mennen talven lumia ja on aika hankkia uusi ihastus kevääksi 😉

    • Venla Savikuja

      Mukava kuulla, että vaikuttaa kiinnostavalta. Oon kyllä itse ollut tosi tyytyväinen tohon Galaxy S6 edge+ puhelimeen. 🙂

Lähetä kommentti