26.10.2014 | 20 Kommentit

Vuoden inspiroivin hyvinvointiblogi

Mistä tietää, että on onnistunut syyslomalaisen tavoitteessa?

 Kohta 1. Sekoat päivissä.

Menet eläinkauppaan ja toteat sen edessä, että se on kiinni, koska lauantaisin se sulkeutuu kahdelta. Iloksesi kuitenkin huomaat sen olevan auki, sillä tänäänhän onkin maanantai. Sinulla itselläsi vain sattuu olemaan viikonloppu-fiilis.

Kohta 2.

Päivän suurin huolenaiheesi on se, että ruisleipäsi paloi leivänpaahtimessa, koska kahden paahdon taktiikka ei sopinutkaan mökin paahtimeen.

Kohta 3.

Päivän ainoisiin ohjelmanumeroihin lukeutuvat: lenkki metsässä, ruoan kokkailu ajan kanssa, ja sen jälkeen ansaittu potslojo-asennossa makoilu sohvalla. Tietysti päivittäistä mökkisaunaa unohtamatta.

Kohta 4.

Keksit ajaa lähimpään kaupunkiin, vain saadaksesi paikallisesta konditoriosta tuoretta pullaa ja kakkuja.  Homma karkaa tietysti lapasesta, koska et tunnetusti osaa valita ja ostat vaihteeksi useampaa kuin yhtä laatua.

Kuva: Jim Bergström

PS. Kuten moni jo tietääkin, eilen juhlittiin indiedaysin Blog Awardsia. Vuoden inspiroivimmaksi hyvinvointi blogiksi valittiin blogini: Elämää Venlan Silmin! En voi sanoin kuvailla, kuinka mielettömän kiitollinen ja iloinen olen tästä kunniasta. Olen todella otettu, jos minun monipuoliset rehelliset rustaukset ja omakohtaiset kokemukset, sekä vinkit ovat oikeasti inspiroineet lukijoitani<3 Nöyrä kiitos, tämä on teidän ansiota. Haleja.

<3:Venla

20 Kommentit

 1. Veera

  Wau! Voitto meni kyllä oikeaan osoitteeseen, joskus aamuisin kun kaksi koiraa odottaa ulos pääsemistä mutta itseä ei yhtään inspaa, sun postaus pomppaa juuri oikeaan paikkaan ja lenkki koirien kanssa ei tunnukaan muulta kuin hyvältä:) Kiitos <3

 2. Iina

  Onnea voitostasi, olet sen ansainnutkin 🙂 Saan susta mielettömästi inspiraatioo ja hain elämäni ensimmäistä kertaa salikortin ja päätin et reilun vuoden päästä kun 30-vuotta tärähtää mittariin niin meikäläinen aikoo olla elämänsä kunnossa!!

  • Venla Savikuja

   Voi tietäisitpä kuinka tällaiset kommentit ilahduttaa niin, että aivan liikutuin! Juuri sitä mm. haluan: auttaa ja inspiroida ihmisiä löytämään oman lajinsa ja liikunnan ilon! Mahtava päätös Iina! Paljon tsemppiä, ja ennen kaikkea antoisia ja hauskoja treenejä! Sekä tietty ruokaa ja lepoa<3

 3. Tinde

  Oi, paljon onnea parhaasta blogista! <3 Oot kyllä ansainnut sen kunnian! Haleja myös sinne päin! 🙂

 4. L

  Onnea voitosta Venla!

  Mä en tiedä ootko joskus tehnyt mutta mulla olis toivepostaus et pitäisit viikon ajan ruokapäivåkirjaa – sulla on niin terve suhde ruokaan että ois kiva lukea!:-)

 5. Ulla

  WoooooW, MahTAVAA, Täysin oikeaan osoitteeseen voitto !!!! 🙂

  ONNEA VENLA !!!!

  Sun blogi on niin mahtava !! Joka aamu tulee täällä piipahdettua ennen työpäivää 🙂 .

 6. Matti

  Morjesta! Täälläkin kaivattais lisää kuvia susta tossa topissa!
  Mukavasti lähtee muutenkin päivä aina käyntiin kun sun blogia lueskelee!
  Onneksi olkoon myös parhaasta palkinnosta olet ansainnut sen!
  Ja jotain treenipostaustakin kaipais tänne pitkästä aikaa, niin tietäis miten
  sä ton täydellisen kroppas oot hankkinut?

 7. Tuija

  Onnea palkinnosta, huippuhomma! Sulla on tosi kiva blogi ja elämän arvot kohdillaan 🙂 Olisi kiva jos kerkeäisit kirjoittelemaan vielä useammin! 🙂

 8. jannika

  Voitto meni kyllä oikeeseen osoitteeseen! 🙂 Vaikutat mahtavalta tyypiltä. Ja tätä sun blogia on niin kiva lukea! Sulla on oikeanlainen asenne urheiluun ja syömiseen. Ja vitsi miten mahtavassa kunnossa oot! 🙂
  Itsellä kun olis aika paljonkin painoa pudotettavana, niin sulta saa hyvää tsemppiä! Ja muistan lukeneeni yhen sun postauksen, missä kirjoitit niin mahtavasti että kaikki me ihmiset ollaan yhtä hyviä ja tasavertaisia. Onpa sit laiha lihava tai harrastaapa mitä tahansa! Se tuuppaa monesti unohtumaan. Monesti aina vertaa itseensä muihin, mutta oppispa vaan tykkäämään itsestään tälläsenä ku on! Ja tekeen niitä juttuja mistä nauttii. Ja ainahan se liikunta on hyväks, pudottipa sit painoa tai ei! 🙂 Mut Venla oikeen hyvää talven odotusta sulle! Oot mun idoli! Rapsutukset Mulanille!

  • Venla Savikuja

   Wow, suuret kiitokset, olen todella otettu. 🙂 Kannattaa aina muistaa, että maailmassa ei ole toista sinunlaista, juuri siksi olet upea ja ainutlaatuinen! Mulan lähettää paljon märkiä pusuja sulle <3

 9. Nina

  Moi Venla! Onnea paljon voittosi johdosta ja olet todellakin sen ansainnut!
  Voisitko tehdä pitkästä aikaa treenauspostauksen ja pitää sen aikana tuota
  kivaa niken toppia? Tai muuten vaan lisää kuvia siitä?

Lähetä kommentti