09.08.2014 | 9 Kommentit

Week of my life on instagram

Viime viikkojen puuhasteluja. Ihania hetkiä ja kesämuistoja. Koska en ole nyt runoilevalla tuulella, kuvat kertokoot enemmän. 😉 Metsäkeijuilua mökillä.Mulanin kanssa Bodominjärvellä reippailemassa.
Ihana kesäyllätys CocaCola Finlandilta.

Erikan kanssa sporttailemassa ilta-auringossa.Taaborin kesäteatterissa tyttöjen kanssa katsomassa Peter Pan -näytelmää. Oli muuten mainio esitys!
Mulanin kanssa hundien uimarannalla. Hän sai niin paljon uusia mahtavia karvakamuja.

Salaatilla kotirannan kahvilassa. Suomenlinnassa Jennyn ja poikien kanssa päiväretkellä. Aamu-uniset eivät suostuneet lähtemään mun seuraks lenkille. 😀

Elokuun Cosmopolitanin Fun Fearless Female.

NO GYM? NO PROBLEM!!! Aamutreenit pihalla. Dippejä, leukoja, vatsalihastreeni + hölkkää pururadalla. Aina ei todellakaan tarvitse lähteä kuntosalille saadakseen hikeä pintaan. Peukutan.Hikiset juoksutreenit urheilukentällä. Tuli elävästi mieleen koulun liikuntatunnit ja coopperi. Ah, those memories! 😀Lenkin jälkeen maittaa uni.
Mulanin uudet räväkän väriset valjaat.Mun Paraskaveri<3 Maailmanrakkain otus.

Familytime. Iskän, äidin ja Mulanin kanssa syömässä. Huomatkaa iskän nopeetlasit 😀Tällaiset pikaterkut tällä kertaa täältä suunnalta. Toivottavasti ootte kaikki nauttineet kesästä! Allekirjoittanut on ainakin.

Minä painun nyt lenkin jälkeen saunaan ja sitten on luvassa korvapuusteja ja karkkia. Nam. Sounds like a good plan.

Hikoilkaa, nauttikaa ja rentoilkaa viikonlopun ja elämän kunniaksi, kaikki ihanuudet siellä näytön takana!

Lauantain loppukevennys videot löytyy täältä!

Peukuta.fi on videopalvelu, johon kootaan netin uusimmat ja hauskimmat videot.

Käy tsiikaa!

Moro!

<3:Venla

9 Kommentit

  1. Teora

    hah no eipä oo omena kauas puusta pudonnu , ku kattoo tota sun ja iskän kuvaa, molemmilla ihan sama ilme ! :DD

  2. Maria

    Moi Venla! Oon jo jonkin aikaa seuraillu blogiasi ja tykännyt tosi paljon 🙂 Sulla on joskus ollut kuvia ravintoloiden ruoka-annoksista ja olisinkin kysynyt, mitä ravintolaa suosittelisit Helsingissä? Olisi tässä joku viikonloppu tarkotus käydä Helsingissä ja olisi kiva mennä johonkin ravintolaan, jossa on hyvä hinta/laatu suhde ja makoisaa ruokaa 🙂 Ravintolan tyylillä ei niinkään väliä, koska kaikenlainen ruoka maistuu! Kunhan ei olisi mikään ketjuravintola, joita löytyy joka kaupungista 😀 Olisin tosi kiitollinen, jos saisin ehdotuksia! 🙂

  3. Ansku

    Heippa! Koiran kaulapantaan, valjaisiin tai talutushihnaan kiinnitetty keltainen väri tai huivi viestii kanssaihmisille, että koiraa ei saa lähestyä. Se kun on monesti vaikea sanoa kasvotusten innokkaiden kanssalenkkeilijöiden ja hauvojen lähestyessä sitä omaa karvaturria.

Lähetä kommentti