11.08.2016 | 1 Kommentti

WIN FESTIVAL TICKETS WHILE SAVING THE PLANET

In collaboration with Oatly

Maailman kansakunnat ovat äskettäin asettaneet ilmastosopimukseen kunnianhimoiset tavoitteet. On aika kääntää tämä sopimus toiminnaksi. Tänä päivänä maailman elintarviketuotannon osuus aiheuttaa noin kolmanneksen kasvihuonekaasupäästöistä.

Ensi vuonna EU arvioi uudelleen ohjeet, jotka määräävät miten tuotamme elintarvikkeita EU: ssa. Meillä on mahdollisuus auttaa planeettaamme lisäämällä kasvipohjaisten tuotteiden kulutusta. Esimerkiksi vaihtamalla lehmänmaidon kaurajuomaan, voimme vähentää kasvihuonekaasupäästöjä jopa 69%. 

Oatly kannustaa kaikkia, jotka ovat heidän kanssaan samaa mieltä, allekirjoittamaan vetoomuksen, joka on myös samalla soittolista. Yhden kappaleen soittolista. Jokainen allekirjoitus luo soittolistalle lisää 3:33 minuuttia samaa Summer of 69 -laulua. Tarkoituksena olisi, että soittolistasta tulisi toivottavasti pisin maailmassa. Sen varmistamiseksi, ettei soittolista/vetoomus eksy kaiken byrokratian alle, se soitetaan päätöksentekijöille livenä Brysselissä.

Kaikilla, jotka allekirjoittavat vetoomuksen, on mahdollisuus voittaa liput joihinkin Euroopan upeimmista festivaaleista (Popaganda and Lollapalooza!!!). Siinäpä vielä yksi erinomainen syy auttaa planeettaamme!

Voit voittaa liput allekirjoittamalla vetoomuksen TÄÄLLÄ!

Oatly on yhteydessä voittajiin ja lähettää heille liput festareille!

TÄÄLTÄ voit katsoa lyhyen esittelyvideon vetoomuksen ideasta.

<3:Venla

1 Kommentti

  1. Juuli

    Hei, itteäki on alkanu kiinnostaan lihan vähentäminen ruokavaliosta ja vähän oon sen kans jo muutoksia tehnykki. Postaustoiveena mulla ois et kuvaisit sun päivän ateriat; aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Mistä koostat ne? Itellä on haasteena proteiinin saannin riittävyys sekä tarpeeksi täyttävä ruoka. Eniten ehkä kuitenki se, et mielikuvitus kasvisruokien suhteen on äärimmäisen köyhä. Joitain vinkkejä oon kylläki jo sun blogistas saanu ja kiitos niistä 🙂

Lähetä kommentti