25.02.2015 | 21 Kommentit

Wonderful Wednesday

Tässä luvassa asupostausta tasapuolisuuden nimissä kaikkien teidän iloksenne, joille reissupostauksieni ja aurinkoisten kuvien katselu on tehnyt tuskaa, tämän Suomen harmauden keskellä (huom. lukeudun itse teidän joukkoonne). Ja puolestaan te kaikki, jotka janoatte lisää Jenkki-matkavinkkejä, älkää huoliko, ei ne vielä suinkaan tuohon loppunut, sillä niitä on luvassa pian huimasti. Sanotaanko näin, että mun miljoonien reissuvalokuvien läpikäyminen vaan ottaa hitusen aikaa. 😀

Shirt and bag, Forever 21 Jacket,Ted Baker Jeans,Bik Bok Shoes,Timberland

PS. Onneksi harmaudesta huolimatta viikko on ollut erittäin värikäs ja tehokas (kammoan vähän tota tehokas sanaa, koska vastustan tehokkuus-ajattelua). Sitä, että aina pitäis olla niin pirskatin tehokas. Pyrin kovasti pois siitä, vaikka kuitenkin edelleen päivittäin saan jotain suunnatonta nautintoa siitä, jos olen ollut tehokas. Pitänee muuttaa ajatusmallia, ja yrittää kehua itseäni enemmän silloin, kun olen ollut vähemmän tehokas. Tiedättekö mitä tarkoitan?

No anyways, ollaan vasta keskiviikossa ja tähän viikkoon on mahtunut paljon tekemistä, sekä arjen pieniä iloja ja huippuhetkiä.

Yksi niistä oli siskolleni juuri äsken vetämäni jalkarääkki, damn mikä upea girl, kun se antoi kaikkensa ja puski menemään satalasissa. Big respect ja oon kyllä hiton ylpee. Sain omatki jalat hyvin väsytettyä siinä samalla, ja tuntu jo nyt portaissa selviytyminen hieman haastavalta. Onnistunut treeni siispä!

Ihanaa viikon jatkoa ja energisiä treenejä kaikille!

PUS!

<3:Venla

21 Kommentit

 1. elina

  Vau ihana asu!:) Muuten olisi täydellinen, mutta mielestäni kengät ei sovi muun asun kanssa yhteen..

  • Venla Savikuja

   Haha kiitos Elina! 🙂 Voipi olla! Mä kun innostun vähä käyttää Timberlandeja minkä kanssa vaan 😀

 2. Marisse

  venla sä olet niin kaunis nainen! Näytät niin hyvinvoivalta ja terveeltä että huhhuh!! Noi vaaleemmat hiukset sopii sulle ihan sairaan hyvin ja näytät vaan kaikinpuolin niiiin hyvältä *_* keep going girl <3 oot vaa niin ihana

  • Venla Savikuja

   Voi kiitos piristävästä kommentista Marisse, olipas kauniisti sanottu! 🙂 Olet kultainen, kun jaksat kannustaa muita! 🙂

 3. veera

  Voi että miten ihana asu sulla!! Sä oot niin kaunis ja ihana, etten voi ees kuvailla<3 paljon pusuja sulle, toivottavasti nähtäisiin joskus<3! Ihanaa loppu viikko Venla!

 4. Salla

  Jee täällä ainakin ootellaan innolla lisää reissupostauksia!! 🙂 Ja hei, superihana paita sulla! <3

 5. Sofiaaa

  Venla sun hiukset on aivan upeet! Kaunistut vuosi vuodelta enemmän ja enemmän 🙂 Sulle sopis kullä vieläkin vaaleemmat hiukset 🙂

 6. Sanna

  Moikka Venla!
  Oon puolivahingossa ruvennu seuraa sun blogia,ja oon seurannu aktiivisesti syksystä asti. Oon Ihaillu sun abseja ja sun päättäväisyyttä.
  Halusin sanoa että oot upee mimmi ja sulla on aivan upee tyylitaju!

  • Venla Savikuja

   Mahtavaa, että eksyit bloginilukijaksi Sanna! Kiitos, kun nyt kommentoit, se ilahdutti todella! 🙂

Lähetä kommentti